Αρχική Ειδήσεις Νέα διάκριση της ΔΕΛΤΑ για την ανάπτυξη των εξαγωγών της

Νέα διάκριση της ΔΕΛΤΑ για την ανάπτυξη των εξαγωγών της

0
Διαφήμιση

Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ διακρίθηκε για τις επιδόσεις της στην ανάπτυξη των εξαγωγών της στο πλαίσιο των ACTIVE GREECE AWARDS.

Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχημένη στρατηγική της εταιρείας στον τομέα των εξαγωγών, ενώ αποτελεί επιβράβευση της μακρόχρονης πορείας της ΔΕΛΤΑ με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία.

Η Ελληνική εταιρεία ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου MIG, παράγει για περισσότερα από 60 χρόνια προϊόντα άριστης ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης που βρίσκονται στην καρδιά των καταναλωτών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες που έχει παρουσία, στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, προωθεί προϊόντα ριζωμένα στις Ελληνικές διατροφικές παραδόσεις και παρουσιασμένα με ένα μοντέρνο Ελληνικό τρόπο με διεθνή απήχηση, όπως το στραγγιστό γιαούρτι DεLTα.

Για το λόγο αυτό η εξαγωγική της δραστηριότητα αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και σήμερα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ έχουν τοποθετηθεί σε πολλές αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Ο κος Στράτος Μαρούσης, Διευθυντής Διεθνών Δραστηριοτήτων της ΔΕΛΤΑ, δήλωσε σχετικά: «Η εξωστρέφεια και η δέσμευσή μας για συνεχή υλοποίηση των αξιών που διέπουν την εταιρεία μας για ποιότητα, καινοτομία και επένδυση στην εξέλιξη, θα συνεχίσουν να είναι για εμάς στρατηγικές προτεραιότητες, και παρόμοιες διακρίσεις αποτελούν ηθική αναγνώριση των επιλογών που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.».

Διαφήμιση