Αρχική Ενέργεια Ημερίδα ΚΑΠΕ για την αξιοποίηση της βιομάζας

Ημερίδα ΚΑΠΕ για την αξιοποίηση της βιομάζας

0
Διαφήμιση

«Η Αξιοποίηση της Βιομάζας ως Μοχλός Ανάπτυξης στη Σύγχρονη Πραγματικότητα: Εφαρμογές, Ευκαιρίες και Προϋποθέσεις» είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το ΚΑΠΕ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ).

Η ημερίδα αρχίζει την Παρασκευή στις 10.00 στο METROPOLITAN EXPO.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ειδικοί επιστήμονες του ΚΑΠΕ και της ΕΛΕΑΒΙΟΜ, εκπρόσωποι του ΥΠΕΝ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βιομάζας AEBIOM και επιστήμονες και επαγγελματίες του κλάδου θα παρουσιάσουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της βιομάζας, ερευνητικά και επιδεικτικά έργα στον τομέα της βιοενέργειας, το μοντέλο λειτουργίας των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στο χώρο της βιομάζας και επιτυχημένες εφαρμογές αξιοποίησης, τα αποτελέσματα του έργου Bionergy4Business, τις εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο, κ.α.

Η ημερίδα αποτελεί παράλληλη δραστηριότητα της έκθεσης BuildingGreen και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Bionergy4Business (www.bioenergy4business.eu).

Το έργο, που στην Ελλάδα υποστηρίζεται από το ΚΑΠΕ, σχεδιάσθηκε για να διευκολύνει τις ευρωπαϊκές αγορές στην ενεργειακή αξιοποίηση των διαθέσιμων «πράσινων» πόρων και την ομαλή, με όσο το δυνατόν λιγότερα εμπόδια, μετάβασή τους στη βιοενέργεια.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επενδυτές, προμηθευτές καυσίμου, ιδιοκτήτες μονάδων, εταιρείες συμβούλων, σχεδιαστές, εταιρείες ενεργειακών υπηρεσιών, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και άλλους ενδιαφερόμενους για την υλοποίηση έργων βιοενέργειας.

Διαφήμιση