Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα και Τυνησία στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ρώσων

Ελλάδα και Τυνησία στις κορυφαίες προτιμήσεις των Ρώσων

0
Διαφήμιση

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα των κρατήσεων για το Μάϊο, τα οποία έδωσε στην δημοσιότητα η Ρωσική Ένωση Τουριστικής Βιομηχανίας (PCT),  επικαλούμενη στοιχεία της εταιρείας Level.Travel, σύμφωνα με τα οποία, η μεγαλύτερη ζήτηση παρατηρείται για Ελλάδα και Τυνησία, σε ξενοδοχεία τριών αστέρων.

Σύμφωνα με την PCT,  «το 98% των τουριστών, που αγόρασαν εκδρομές μέσω του Διαδικτύου, επέλεξαν ξένα θέρετρα, με το 55% να έχει επιλέξει την Ελλάδα και την Τυνησία και ένα 11% την Κύπρο», ενώ σημειώνεται,  ότι το μέσο κόστος του ταξιδιού για τις διακοπές του Μαΐου ήταν ελαφρώς υψηλότερο, από ό,τι το περασμένο έτος, καθώς κυμάνθηκε σε  60. 500 ρούβλια έναντι 55. 300 ρούβλια το 2015.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Δ/ντής της  Level.Travel, Ντμίτρι Μπαλούτιν, μετά το κλείσιμο των δύο κύριων προορισμών, Τουρκίας και Αιγύπτου, για τους τουριστικούς πράκτορες, γίνεται επιλογή άλλων προορισμών, όπου οι Ρώσοι θα είναι άνετα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα πληρώσουν πάρα πολλά.

Τέλος, σύμφωνα με την PCT, φέτος μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των οικογενειών με παιδιά, που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να κάνουν διακοπές την Πρωτομαγιά, δεδομένου, ότι μόνο ένα 5% έχει κάνει κρατήσεις, έναντι 17% το 2015.

 

 

Διαφήμιση