Αρχική Ειδήσεις Αρχίζει αύριο ο ραδιομαραθώνιος UNICEF 2016

Αρχίζει αύριο ο ραδιομαραθώνιος UNICEF 2016

0
Διαφήμιση

Ο μικρός Χακίμ θα μπορούσε να αποτελέσει σύμβολο εκατομμυρίων παιδιών που μεγάλωσαν μέσα στον πόλεμο, τη βία, τη φτώχεια, την πείνα, την απόλυτη εξαθλίωση.

Είναι μόλις 3 χρόνων, και στο βλέμμα του αποτυπώνονται ο πόνος και η θλίψη, συναισθήματα που δεν ταιριάζουν στην τρυφερή του ηλικία. Η ιστορία του τραγική, αλλά παράλληλη με ιστορίες εκατομμυρίων παιδιών, που ζουν στη Συρία, στην Υεμένη, στο Ιράκ, στο Νότιο Σουδάν, στην Αιθιοπία, στην Ευρώπη, στη χώρα μας.

Παιδιά που μεγαλώνουν απροστάτευτα μέσα στις ασθένειες, την πείνα, τη δίψα, τον πόλεμο, την προσφυγιά και ωθούνται σε επικίνδυνα ταξίδια μακριά από τη ζεστασιά του σπιτιού τους.

Η Unicef με ανοιχτή επσιτολή της προς τους  Έλληνες αναφέρει: “Χρειαζόμαστε άμεσα την υποστήριξή σας, γιατί κάθε λεπτό που περνάει δυσχεραίνει τη θέση χιλιάδων ευάλωτων παιδιών, όπως ο μικρός Χακίμ που ζουν σε κίνδυνο.

Αν έχετε υποστηρίξει ή υποστηρίζετε ήδη τη δράση μας αυτή, σας ευχαριστούμε θερμά, αλλά σας παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα αυτό γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των παιδιών στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της UNICEF, 250 εκατομμύρια παιδιά ζουν σε χώρες που πλήττονται από συγκρούσεις. Κάθε μέρα, 16.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών πεθαίνουν, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί.

Τα παιδιά σε κίνδυνο δεν έχουν επιλογή. Εμείς όμως έχουμε. Μαζί μπορούμε να τα βοηθήσουμε. Κάντε τη δωρεά σας, σήμερα κιόλας.

Οποιαδήποτε δωρεά σας βοηθάει την προσπάθειά μας να προστατέψουμε όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά. Για να ενισχύσουμε το σκοπό αυτό και να ισχυροποιήσουμε την αλυσίδα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς πραγματοποιούμε Ραδιομαραθώνιο την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 σε συνεργασία με την Ελληνική Ραδιοφωνία και με την υποστήριξη δεκάδων ραδιοσταθμών.

Συντονιστείτε μαζί μας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εκδήλωσης έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την ανεκτίμητη συμβολή σας, ώστε να συνεχίσουμε μαζί το σημαντικό ανθρωπιστικό έργο μας και σας ευχόμαστε το αναστάσιμο μήνυμα, να αγγίξει και να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας”.

Διαφήμιση