Αρχική Ειδήσεις Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας έλαβαν τα ΕΛΤΑ

Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας έλαβαν τα ΕΛΤΑ

0

Άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ετήσιας ισχύος  350MW χορήγησε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) με την υπ’ αριθμ.18/2016 Απόφασή της στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Η εν λόγω άδεια ισχύει για 20 έτη (μέχρι 09/03/2036) με δυνατότητα παράτασης σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Προμήθειας και Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΡΑΕ.

 Τα ΕΛΤΑ προχωρούν ήδη στην υποβολή αιτήσεων προς τους λειτουργούς της αγοράς, για την εγγραφή τους στα Μητρώα Συμμετεχόντων στην αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας.

 Σε πρώτο χρόνο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα αναλάβουν άμεσα την εκπροσώπηση όλων των υφιστάμενων συνδέσεων υπό το ΑΦΜ της ΕΛΤΑ Α.Ε. που σήμερα εκπροσωπούνται από τη ΔΕΗ.

 Η είσοδος των ΕΛΤΑ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, θα  λειτουργήσει προς όφελος των καταναλωτών σε ολόκληρη την επικράτεια στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού, αξιοποιώντας την υπάρχουσα υποδομή του δικτύου των 1.500 ταχυδρομικών καταστημάτων και ταχυδρομικών πρακτορείων που συνθέτουν το μεγαλύτερο φυσικό δίκτυο της χώρας και επισφραγίζει την νέα εποχή των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here