Αρχική Ειδήσεις 6ο InfoCom Mobile World: Mobile Changes Everything: The X factor!

6ο InfoCom Mobile World: Mobile Changes Everything: The X factor!

0
Διαφήμιση

«Τα data ρει» θα μπορούσε να πει κανείς με ασφάλεια παραφράζοντας τον Ηράκλειτο, για να περιγράψει τη σημερινή κατάσταση στην αγορά.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, το 4G γνώρισε εκπληκτική ανάπτυξη, έγινε 4G++ και συμπαρασύρει με τη σειρά του όλη τη βιομηχανία της κινητής. Είναι πλέον σαφές ότι η κινητήρια δύναμη, αλλά και η μόνη παράμετρος που σημειώνει αλματώδη αύξηση στα μεγέθη, είναι η «κατανάλωση» δεδομένων.

Η κατανάλωση μπορεί ίσως να είναι μετρήσιμη, αλλά το αντίκτυπο στη ζωή των χρηστών είναι ανυπολόγιστο. Οι αλλαγές στη βιομηχανία της κινητής, φέρνουν πολλαπλάσιες αλλαγές στη ζωή μας. Τι ευκαιρίες και τι προκλήσεις προσφέρει η αγορά; Αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα θα απασχολήσουν το 6ο Συνέδριο InfoCom Mobile World, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου 2016 στο Divani Caravel Hotel, με γενικό τίτλο: «Mobile Changes Everything: The X factor!», με τις εξής ενότητες:

Από το 4G στο 5G path: Μονοπάτι ή λεωφόρος;

Μεγάλο στοίχημα των εταιρειών κινητής είναι η συνεχής ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών τους, ώστε να ανταποκρίνονται στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Την ίδια στιγμή όμως, τα έσοδά τους κάθε άλλο παρά αυξητική τάση έχουν, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένες να βρίσκονται σε μια συνεχή αναζήτηση όλο και καλύτερων σχέσεων κόστους / απόδοσης των επενδύσεων.

Applications & Services: Ωρίμανσηήαναγέννηση;

Μπορεί ένα smartphone ή ένα tablet να αντικαταστήσει τον υπολογιστή; Αυτό είναι ενδεχομένως το μεγαλύτερο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν κατασκευαστές και προγραμματιστές. Κλειδί είναι το λειτουργικό σύστημα; Tο user interface; Oι διαστάσεις των συσκευών; ΗασφάλειαήοΧ factor;

The future experience: Connectivity everywhere!

Συμπληρώθηκαν ήδη 25 χρόνια από την εμφάνιση του GSM και 10 χρόνια από την εμφάνιση του πρώτου smartphone. Φτάσαμε πλέον στη γενιά consumers που μεγάλωσε με ένα κινητό στο χέρι. Οι ειδικοί αναζητούν τα killer apps, ενώ έχει αρχίσει να τους απασχολεί και το κεφάλαιο «beyond smartphone»!

Το Συνέδριο InfoCom Mobile World που διοργανώνει η SmartPress, απευθύνεται σε στελέχη της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, κατασκευαστές τεχνολογικού εξοπλισμού, εταιρείες ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές τεχνολογικής κατεύθυνσης, web και app developers, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπους της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο, τις επιμέρους ενότητες και το πρόγραμμα των workshops, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του InfoCom Mobile World. Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της SmartPress, στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, ενώ στο κανάλι της SmartPress στο YouTube μπορείτε να δείτε τις ομιλίες της περσινής εκδήλωσης.

Διαφήμιση