Αρχική Τεχνολογία Vodafone Tech Learnings

Vodafone Tech Learnings

0
Διαφήμιση

H Vodafone δημιούργησε τα Vodafone Tech Learnings, μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με εξειδικευμένους ομιλητές, αλλά και την συμμετοχή της Ομάδας Internet της Vodafone, που στόχο έχουν να βοηθήσουν όλους τους χρήστες να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες, που τους δίνει η τεχνολογία, ώστε να κάνουν πιο εύκολη και απλή την καθημερινότητα τους.

Τα Vodafone Tech Learnings έχουν καλύψει μία ευρεία θεματολογία, δίνοντας έμφαση, στη χρήση Smartphone και Tablet, συστημάτων αλλά και σε «έξυπνες λύσεις» για το σπίτι.

Το 5ο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε με θέμα «Μάθε πώς να κάνεις το σπίτι σου έξυπνο», παρουσίασε στο κοινό την τεχνολογία & τα προϊόντα Smart Home, δίνοντας έμφαση στα βασικά πλεονεκτήματα ενός «έξυπνου σπιτιού» που αφορούν στην ευκολία, στην ασφάλεια, στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στη διασκέδαση.

Οι συμμετέχοντες γνώρισαν τα νέα Vodafone Smart Home αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων Έξυπνες λάμπες, Έξυπνες κάμερες, Έξυπνες πρίζες, Wi-Fi extenders και Powerlines, ενώ έμαθαν πως μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού τους, εύκολα και απλά, μέσα από το Smartphone ή το Τablet τους, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί.

Όσοι θέλουν να ζήσουν την εμπειρία ενός Vodafone Tech Learning και να μάθουν πώς να κάνουν το σπίτι τους «έξυπνό» μπορούν να παρακολουθήσουν το video στο https://www.youtube.com/watch?v=g7uTnDTNo40

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επόμενα Vodafone Tech Learnings επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/techlearnings

Διαφήμιση