Αρχική Ειδήσεις To Vodafone World of Difference στηρίζει τους νέους

To Vodafone World of Difference στηρίζει τους νέους

0

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference ανέδειξε τους 10 νέους νικητές που ξεκίνησαν την εξάμηνη εργασία τους στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, ενώ η Vodafone καλύπτει το μισθό τους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι νέοι μέσα από την εργασία τους έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να αποκτήσουν εμπειρία, πολύτιμα εφόδια για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, καλύπτοντας παράλληλα ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας.

Οι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί, για τους οποίους εργάζονται οι φετινοί νικητές του Vodafone World of Difference είναι: Ι.Ο.ΑΣ – Πάνος Μυλωνάς, Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί, Σύλλογος Στήριξης Εξαρτημένων Ατόμων από το Αλκοόλ «Η Επιστροφή», Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ», Emfasis Foundation, Equal Society, Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), PRAKSIS, TACT Hellas και WWF Ελλάς.

Το πρόγραμμα Vodafone World of Difference υλοποιείται στην Ελλάδα για έκτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας.

Συνολικά, έχουν αναδεχθεί 44 νικητές, για να εργαστούν σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε διαφορετικές πόλεις και περιοχές ανά την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρος και Πρέσπες, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης και σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα και τους φετινούς νικητές στο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12535

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here