Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Σε στρατηγική συμμαχία η ΕTHOS AWARDS με τη ΔΕΘ-HELEXPO

Σε στρατηγική συμμαχία η ΕTHOS AWARDS με τη ΔΕΘ-HELEXPO

0
Διαφήμιση

Σε στρατηγική συμφωνία με την ΔΕΘ-HELEXPO με αντικείμενο τα Greek Hospitality Awards 2016 προχώρησε η ΕTHOS AWARDS. Στο πλαίσιο αυτής προβλέπεται η συνδιοργάνωση του θεσμού, με την, μεταξύ άλλων, δημιουργία συνεργιών σε τομείς προβολής και ανάπτυξης του προϊόντος.

Συνολικά στα Greek Hospitality Awards 2016 θα απονεμηθούν 63 επιμέρους βραβεία σε 4 θεματικές κατηγορίες. Κατόπιν αιτήματος ξενοδόχων της χώρας, δόθηκε παράταση στην τελική ημερομηνία υποβολών υποψηφιοτήτων για την 1η Απριλίου 2016.

Υπογραμμίζεται ότι τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2016 έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, μέσα από μία αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η με κύρος επιλεγείσα Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

Τους νικητές των βραβείων πέραν του Κοινού που θα κληθεί να ψηφίσει, θα επιλέξει εξειδικευμένη Επιτροπή Βράβευσης με σαφή γνώση της ξενοδοχειακής αγοράς.

Συμφωνίες με Ενώσεις Tour Operators

Με γνώμονα την εξωστρέφεια και άξονα την προβολή της ποιοτικής ελληνικής υποδομής φιλοξενίας στο εξωτερικό, η Ethos προχώρησε σε συμφωνίες με Ενώσεις Tour Operators και Tουριστικών Πρακτόρων του εξωτερικού προκειμένου να προβληθούν στα μέλη τους οι βραβευθέντες των Greek Hospitality Awards 2016.

Ειδικότερα με την ABTA (Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας) και την ATOR (Ένωση Tour Operators Ρωσίας), ενώ επί θύραις βρίσκεται άλλη μία ακόμα με την Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων Γερμανίας (DRV). Οι εν λόγω Σύνδεσμοι θα προβάλλουν στο δίκτυο τους τα κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας, ενώ έπονται και άλλες συνεργασίες με ΜΜΕ του εξωτερικού.

Είναι κοινός τόπος ότι η ελληνική ξενοδοχεία αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας το 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας. Ως γνωστόν στον τομέα αυτό δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Η ανάδειξη των αρίστων της ελληνικής ξενοδοχίας, μέσα από τα Greek Hospitality Awards, έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα κομβικό εργαλείο marketing για τον κλάδο, με εμβέλεια όχι μόνο εσωτερική, αλλά και διεθνή. Σκοπός των βραβείων Greek Hospitality Awards 2016 είναι να προσελκύσουν συμμετοχές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2016, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στο site hospitality.ethosawards.eu.

Στόχος των βραβείων Greek Hospitality Awards 2016 είναι να προσελκύσουν συμμετοχές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: “Top Greek Hotel 2016” και 4 βασικές κατηγορίες:

1.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BEST GREEK HOTELS

2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BEST GREEK RESORTS

3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BEST GREEK HOTEL & RESORT FACILITIES

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SPECIAL AWARDS

Διαφήμιση