Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Πιστοποίηση από την EUROCERT έλαβαν τα προϊόντα της ΒΙΚΟΣ

Πιστοποίηση από την EUROCERT έλαβαν τα προϊόντα της ΒΙΚΟΣ

0

Για την ελληνικότητα των προϊόντων της πιστοποιήθηκε η εταιρεία ΒΙΚΟΣ από την EUROCERT και έγινε μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ΒΙΚΟΣ, με παρουσία 25 χρόνων στην ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στην εμφιάλωση φυσικού μεταλλικού νερού και των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών (οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το φυσικό μεταλλικό νερό, από την πηγή Ζαγοροχώρια).

Πρόκειται για μια ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού «Βίκος» και λειτουργεί δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών στα Ζαγοροχώρια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της ΒΙΚΟΣ σε σχέση με την παραγωγή, τη Βάση της τοπικής και διεθνούς της δραστηριότητας αλλά και την Ιδιοκτησία, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία σε σύγκριση με την αξία που παράγουν άλλα σημαντικά μοντέλα επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η πιστοποίηση της ΒΙΚΟΣ αφορά ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here