Αρχική Ειδήσεις Περισσότερες προσφορές για όλους από το Vodafone Thank You

Περισσότερες προσφορές για όλους από το Vodafone Thank You

0

H Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής & σταθερής Vodafone το πρόγραμμα ανταμοιβής Vodafone Thank you και τους παρέχει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν προσφορές 1+1 δώρο, εκπτωτικά κουπόνια και εκπτώσεις σε αγαπημένες εταιρείες και να επωφελούνται μειώνοντας τα καθημερινά τους έξοδα.

Η σελίδα του Vodafone Thank you έχει επιπλέον ανανεωθεί για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στους χρήστες με πολλές πληροφορίες ανά κατηγορία και είδος προσφοράς, και τους δίνει πλέον τη δυνατότητα να δουν το ιστορικό τους, να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους προσφορές αλλά και να παραλάβουν τον κωδικό προσφοράς Online ή μέσω SMS.

Το Vodafone Thank You περιλαμβάνει 1+1 προσφορές σε Odeon & Ster cinemas, Starbucks, Sephora, Simply Burgers, Domino’s pizza, και σε περισσότερες από 45 θεατρικές παραστάσεις, εκπτωτικά κουπόνια για προϊόντα Procter & Gamble και Nestle, εκπτώσεις στα καταστήματα Praktiker, και στην Εθνική Ασφαλιστική και άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν περισσότερα και να πληρώνουν λιγότερα.

Όσοι συνδρομητές Vodafone, θέλουν να επωφεληθούν από τις προσφορές του Vodafone Thank you, μπορούν να στείλουν SMS με την κατάλληλη λέξη κλειδί για κάθε προσφορά στο 54646 (χρέωση 0,20€) και να αποκτήσουν ένα μοναδικό κωδικό, έτοιμο να τον εξαργυρώσουν. Εναλλακτικά, μπορούν να συνδεθούν στο My Account ή το My home Account και να αποκτήσουν κωδικό online.

Για περισσότερες πληροφορίες όλοι μπορούν να μπουν στο www.vodafone.gr/thankyou

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here