Αρχική Ειδήσεις Νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+

Νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+

0

Η Vodafone δημιούργησε τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+ για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες της οικογένειας με ένα πρόγραμμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη επικοινωνία & internet και μεγαλύτερη οικονομία.

Με τα νέα οικογενειακά προγράμματα κινητής Vodafone RED+, η οικογένεια επικοινωνεί ξέγνοιαστα προς όλους και μοιράζεται έως 4GB το μήνα, για να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο Internet στο κινητό και κανένα ΜΒ να μην πηγαίνει χαμένο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η οικογένεια έχει επίσης τη δυνατότητα για απόλυτο έλεγχο στη χρήση των μελών της, ρυθμίζοντας το πόσα ΜΒ θα καταναλώνει το κάθε μέλος, εύκολα κι απλά, με μια κλήση στο 13830 ή σε ένα κατάστημα Vodafone. Στα προγράμματα Vodafone RED+ μπορούν να προστεθούν επιπλέον μέλη, μόνο με 10€/μήνα.

Οι συνδρομητές που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας για την οικογένειά τους μπορούν να επιλέξουν τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone One+, που συνδυάζουν κινητό, σταθερό,Internet σε ένα πρόγραμμα για μεγαλύτερη οικονομία, προσφέροντας παράλληλα και όλα τα προνόμια των προγραμμάτων RED+.

Όσοι επιλέξουν τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+ θα έχουν επιπλέον:

  • Δωρεάν προσωπική εξυπηρέτηση με προσωπικό σύμβουλο για όλα τα μέλη της οικογένειας, σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά στο κινητό ή/και στο σταθερό
  • Δωρεάν εφαρμογές, αξίας 8€/μήνα, που προσφέρουν ασφάλεια και ψυχαγωγία σε όλα τα μέλη της οικογένειας
  • SecureNet: για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
  • Backup+: για ασφαλή αποθήκευση των αρχείων στο Dropbox
  • Safebeep: για προστασία και ενημέρωση σε περίπτωση κινδύνου
  • Napster: για απεριόριστη μουσική σε κινητό, laptop ή tablet
  • Ενδοεπικοινωνία μεταξύ των κινητών της οικογένειας, αλλά και μεταξύ των κινητών και του σταθερού, μόνο με 5€ / μήνα
  • Δωρεάν επιπλέον SIM κάρτα για να μοιράζονται τα ΜΒ της οικογένειας και στο tablet
  • Δωρεάν “Ρεζέρβα Επικοινωνίας”, σε περίπτωση τεχνικού θέματος του Vodafone σταθερού, με απεριόριστο χρόνο ομιλίας και ΜΒ σε όλα τα κινητά της οικογένειας, μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής

Τα νέα οικογενειακά προγράμματα Vodafone RED+ και Vodafone Οne+ αποτελούν την πιο έξυπνη λύση επικοινωνίας για την οικογένεια, καθώς καλύπτουν συνολικά τις επικοινωνιακές ανάγκες όλων των μελών της με ένα πρόγραμμα και μια ενιαία τιμή προσφέροντας καλύτερο έλεγχο των οικογενειακών εξόδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το vodafone.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here