Αρχική Ειδήσεις Γυναίκες στους δρόμους της προσφυγιάς…

Γυναίκες στους δρόμους της προσφυγιάς…

0
Διαφήμιση

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Γυναίκες στους δρόμους της προσφυγιάς» στο σταθμό του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», θα λειτουργήσει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στο πλαίσιο των σχετικών εκδηλώσεων, που διοργανώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Μαρτίου η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.).

Η έκθεση, που διοργανώνεται με την υποστήριξη της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.), θα διαρκέσει μια εβδομάδα, ξεκινώντας από σήμερα Δευτέρα 7 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Πρόκειται για συλλογική δουλειά επτά φωτογράφων/φωτορεπόρτερς που εστιάζει στα αγωνιώδη και ταυτόχρονα δυνατά πρόσωπα των γυναικών στους δρόμους της νέας προσφυγιάς, σε μια πορεία ζωής και αξιοπρέπειας από τη Μ. Ανατολή και μέσω της Ελλάδας προς τη Β. Ευρώπη.

Αντιμετωπίζοντας ο καθένας μας τις δικές του δυσκολίες, αλλά και συνολικά σαν χώρα και γνωρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι οι πρόσφυγες αλλά ο πόλεμος που τους δημιουργεί, αναδεικνύουμε τα πρόσωπα αυτά, με την ελπίδα να πράξουμε όλοι το καθήκον αλληλεγγύης που μας αναλογεί και να συμβάλουμε στο να εξαλειφθούν ο πόλεμος και η προσφυγιά.

 

Διαφήμιση