Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε Αναβαθμισμένη πλατφόρμα εφαρμογών για την ΕΠΑ Αττικής

Αναβαθμισμένη πλατφόρμα εφαρμογών για την ΕΠΑ Αττικής

0
Διαφήμιση

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής στη συνεχή προσπάθειά της για βελτίωση, ανανέωση κι εξέλιξη των δομών της και των τελικών παρεχόμενων υπηρεσιών, ολοκλήρωσε πρόσφατα την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων της και ειδικότερα του λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών SAP.

Κεντρικός άξονας του έργου ήταν αφενός να επιταχυνθεί η προετοιμασία για την αποτελεσματική επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΠΑ Αττικής στο νέο περιβάλλον της ανοιχτής αγοράς με γνώμονα τον καταναλωτή και αφετέρου να αξιοποιηθούν οι πλέον πρόσφατες λειτουργίες μιας ιδιαίτερα σύνθετης πληροφοριακής πλατφόρμας.

Το έργο ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την καθοριστική συμβολή και την τεχνογνωσία των συνεργατών IBM, INTRASOFT International S.A. και Teka Systems.

Με στρατηγικό στόχο τη διατήρηση του δυναμικού της ρόλου στην απελευθερωμένη εγχώρια αγορά του φυσικού αερίου της επόμενης ημέρας, η νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών προσδίδει στην ΕΠΑ Αττικής το προφίλ ενός σύγχρονου, οχυρωμένου κι έτοιμου οργανισμού που αξιοποιεί νέες τεχνολογίες με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση του φυσικού αερίου στην ελληνική αγορά.

Διαφήμιση