Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Αγώνας μπάσκετ για τους πρόσφυγες: ΕΛΠΕ vs ALL STAR Μικτή παλαιμάχων –...

Αγώνας μπάσκετ για τους πρόσφυγες: ΕΛΠΕ vs ALL STAR Μικτή παλαιμάχων – καλλιτεχνών

0
Διαφήμιση

«Η Ανθρωπιά βάζει Τρίποντο» την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, στις 7 μ.μ., στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευσίνας “Γούβα” (Ηρώων Πολυτεχνείου & Γοργοποτάμου) στην Ελευσίνα, όπου η ομάδα καλαθοσφαίρισης των ΕΛΠΕ θα υποδεχτεί την ALL-STAR ομάδα παλαιμάχων του ελληνικού μπάσκετ, την οποία θα ενισχύσουν αγαπημένοι τραγουδιστές, δημοφιλείς ηθοποιοί & δημοσιογράφοι.

Πρόκειται για έναν «μπασκετικό αγώνα ζωής», που διοργανώνει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με αδιαμφισβήτητο νικητή την κοινωνική αλληλεγγύη και τελικό αποτέλεσμα την προσφορά αγάπης για τους Πρόσφυγες.

Σε έναν αγώνα που εγγυάται «υψηλές» συγκινήσεις, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα προσφέρουν «καλάθια – αλληλεγγύης» για τους Πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας και θα συλλέξουν:

Τρόφιμα (ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης/σνακ, γάλα σε σκόνη, βρεφικές/νηπιακές τροφές σε μεγάλα βαζάκια, τσάι απλό, χυμούς, κρουασάν, σταφίδες, ξηροί καρποί, μπισκότα).

Φάρμακα

Είδη προσωπικής υγιεινής (μωρομάντηλα, χαρτομάντηλα, χαρτί υγείας, πάνες για μωρά, ξυραφάκια, σερβιέτες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνι).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το θέαμα είναι δεδομένο!

Φροντίζουν ήδη γι’ αυτό τα μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ομίλου ΕΛΠΕ που προπονούνται υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο τελευταίος αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει τις τελικές επιλογές του σε παίκτες και συστήματα. Υπόσχεται πάντως εκπλήξεις και για να τις υλοποιήσει θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό προπονητή τον Βασίλη Πέτρου.

Είναι βεβαίως αλήθεια ότι το αντίπαλον… δέος(!!!) έχει ορισμένους «ταλαντούχους» καλαθοσφαιριστές, όπως:

  • Θοδωρής Παπαλουκάς (ΤΣΚΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ & μεταξύ άλλων Πρωταθλητής Ευρώπης)
  • Γιώργος Καλαϊτζής (ΠΑΟ, ΑΡΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ & παρομοίως… Πρωταθλητής Ευρώπης)
  • Ρετζιάς Ευθύμης (ΠΑΟΚ, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ & Philadelphia 76ers)
  • Χούμπαυλης Νάσος (ΠΑΓΚΡΑΤΙ)
  • Οδυσσέας Αντωνίου (ΙΩΝΙΚΟΣ)
  • Βασίλης Ντάκουλας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
  • Τζανής Σταυρακόπουλος (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΑΡΗΣ, ΠΑΟ)
  • Δήμος Ντικούδης (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ)
  • Χρήστος Δήμας (ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, νυν σκηνοθέτης)
  • Θανάσης Ασπρούλιας (δημοσιογράφος, πρώην παίκτης ΠΑΟ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)
  • Άκης Χατζηαντωνίου (πρώην παίκτης βόλευ σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ).

Τους προπονεί ο πολύπειρος Μέμος Ιωάννου, έχοντας ως βοηθό του τον αθλητικογράφο Τόλη Κοτζιά, ενώ μάνατζερ ανέλαβε ο προπονητής και πρώην παίκτης του Παγκρατίου, Άκης Παπαδάκης.

Οι «φιλοξενούμενοι» επιφυλάσσουν ηχηρές εκπλήξεις που θα εμφανιστούν στο παρκέ την τελευταία στιγμή και προέρχονται από τον χώρο του… πενταγράμμου και της υποκριτικής!!!

Ο τραγουδιστής Μίλτος Πασχαλίδης με θητεία και στην ομάδα μπάσκετ των Αμπελοκήπων, αλλά και ο ηθοποιός και τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, είναι μόνο δύο από τα ονόματα που διέρρευσαν.

Επειδή όμως η ζωή κρύβει πάντα απρόοπτα, τυχόν νέες ελεύσεις ή απουσίες της τελευταίας στιγμής, θα ανακοινωθούν σε νεότερο Δελτίο Τύπου

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα γίνουν μαζί με τα παιδιά τους εθελοντές και θα τους δείξουν μια άλλη στάση ζωής. Θα προσκαλέσουν τους φίλους τους για να νοιώσουν τη χαρά της προσφοράς. Γιατί…

Κάποιες φορές, στο μπάσκετ δεν καρφώνουν μόνο οι ψηλοί…

Κάποιοι αγώνες, έχουν μόνο νικητές…

Και κάποιες άλλες φορές, ακόμη και μια πορτοκαλί μπάλα μπορεί να χωρέσει έναν ολόκληρο κόσμο Αλληλεγγύης!

Διαφήμιση