Αρχική Ειδήσεις «Mία βόλτα στο φεγγάρι» από το Ευγενίδιο Ίδρυμα

«Mία βόλτα στο φεγγάρι» από το Ευγενίδιο Ίδρυμα

0
Διαφήμιση

Τρία νεαρά μυγάκια τρυπώνουν στα «σύνεργα» των ανθρώπων της ΝΑΣΑ, μπαίνουν στο Διαστημόπλοιο, εκτοξεύονται… και κάπως έτσι ξεκινούν όλα. Η παιδική παράσταση «Μια βόλτα στο Φεγγάρι», είναι μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, στο έτος 1969, όταν η αποστολή του Απόλλων 11 έφτανε εκεί που κανένας κάτοικος της Γης δεν είχε πάει: στο Φεγγάρι.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι, και να γνωρίσουμε οι νεότεροι, την εποχή εκείνη μέσα από τα μάτια τριών επίδοξων εντόμων-αστροναυτών: του Nατ, του Άι-Κιού και του Σκούτερ.

Ελάτε να ζήσουμε τις στιγμές εκείνες όπου όλος ο πλανήτης ΓΗ παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, τα επιτεύγματα Αστροναυτών και Επιστημόνων. Ελάτε να πάμε… μια βόλτα στο Φεγγάρι.

Αν θέλετε να είστε οι πρώτοι/πρώτες που θα παρακολουθήσετε την νέα μας ψηφιακή παράσταση «Mία βόλτα στο φεγγάρι», τα πράγματα είναι απλά.

Σας περιμένουμε μαζί με τους γονείς και τους φίλους/φίλες σας, στην πρεμιέρα της παράστασης την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30, 19:30) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Απαραίτητα είναι μόνο τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας.

Ταυτόχρονα το εργαστήριο τεχνολογίας UTechLab του Ιδρύματος Ευγενίδου θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να φωτογραφηθούν… μέσα στα πλάνα της παράστασης!

Ο χώρος είναι προσβάσιμος και φιλικός σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ οι σκύλοι-συνοδοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι. Την ημέρα αυτή θα υπάρχει διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Η ψηφιακή αυτή παράσταση θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016. Προτείνεται για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.

Διαφήμιση