Αρχική Ειδήσεις Κλασική μουσική θα απολαμβάνουν όσοι χρησιμοποιούν το Μετρό

Κλασική μουσική θα απολαμβάνουν όσοι χρησιμοποιούν το Μετρό

0

Δημιουργίες μεγάλων κλασσικών συνθετών θα συνοδεύουν στο εξής τις μετακινήσεις των επιβατών στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, καθώς σε όλους τους σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3, ξεκίνησε η μετάδοση κλασσικής μουσικής. Στο πλαίσιο αυτό μεταδίδονται ήδη περισσότερα από 580 έργα μεγάλων συνθετών, μεταξύ των οποίων οι Vivaldi, Chopin, Bach, Mozart, Beethoven και Liszt, ενώ σύντομα το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με συνθέσεις και άλλων κλασσικών δημιουργών.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της προσπάθειας να μετατραπούν οι σταθμοί του δικτύου της ΣΤΑΣΥ σε «σκηνές» τέχνης και πολιτισμού, τρία μουσικά σύνολα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα δώσουν τις επόμενες ημέρες ισάριθμες συναυλίες σε κεντρικούς σταθμούς του Μετρό.

Συγκεκριμένα το Metallon – Κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών και Κρουστών θα δώσει συναυλία το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 13.00 στο σταθμό «Ομόνοια» και θα ακολουθήσουν το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 13.00 στο σταθμό «Πειραιάς» και το Τρίο εγχόρδων με φλάουτο το Σάββατο 19 Μαρτίου, στις 13.00, στο σταθμό «Σύνταγμα».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here