Αρχική Ειδήσεις 8ο Συνέδριο Connected World: “Cloudonomics: The Cloud of Things!”

8ο Συνέδριο Connected World: “Cloudonomics: The Cloud of Things!”

0

Με τίτλο «Cloudonomics: TheCloud of Thingsθα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το 8οΣυνέδριο ConnectedWorld 2016 (http://www.connectedworld.gr/).

Το φετινό συνέδριο υλοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία το cloud επαναπροσδιορίζει την οικονομία και ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζεται, ενσωματώνοντας όλο και περισσότερες εφαρμογές της καθημερινότητας και εστιάζει στο γεγονός ότι η βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής για τη δικτύωση, που θα διαμορφωθεί από την ψηφιοποίηση και τη σύνδεση των πάντων με τα πάντα, με στόχο τη βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων και την αυτοματοποίηση των καθημερινών συνηθειών και διεργασιών.

Οι βασικές ενότητες είναι οι εξής:

• 1ηΕνότητα: Onesizefitsall?

• 2η Ενότητα: Analytics και InternetofThings: Οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

• 3η Ενότητα: Από το smarthome, στο smartliving

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο siteτου ConnectedWorld.

Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της SmartPress, στο Facebook, στοTwitterκαι στο Instagram,ενώ στο κανάλι της SmartPress στοYouTubeμπορείτε να δείτε τις περσινές ομιλίες καθώς και το απολογιστικό βίντεο της περσινής εκδήλωσης.

Χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το Ecozen.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here