Αρχική Ειδήσεις Στην Τεχεράνη στις 28 και 29 Ιανουαρίου ο γ.γ. του ΕΟΤ

Στην Τεχεράνη στις 28 και 29 Ιανουαρίου ο γ.γ. του ΕΟΤ

0
Διαφήμιση

Την Τεχεράνη θα επισκεφθεί στις 28 και 29 Ιανουαρίου ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Δημήτρης Τρυφωνόπουλος εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιρανική πρωτεύουσα, αλλά και της συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Τεχεράνης (ΤΙΤΕ) που πραγματοποιείται 16-19 Φεβρουαρίου.

H επίσκεψη οργανώθηκε σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά καθώς και την Ελληνική Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ιρανική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα με τον Έλληνα Πρέσβη στην Τεχεράνη κ.Γιώργο Αϋφαντή.

Στην πρώτη αυτή επίσκεψη, ο Γενικός Γραμματέας κος Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα συνοδεύεται από εκπροσώπους Συλλογικών Φορέων του Ελληνικού Τουρισμού και Τουριστικών Επιχειρήσεων ( Ξ.Ε.Ε, Σ.Ε.Τ.Ε, Η.Α.Τ.Τ.Α, Α.Ι.Α,AegeanAirlines, κ.α.).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται συναντήσεις με επιχειρηματίες και tour operators της Ιρανικής τουριστικής αγοράς, ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει μερίδιο του εξερχόμενου τουρισμού από το Ιράν, τόσο κατά τη διάρκεια του εορτασμού -21 Μαρτίου- της Περσικής Πρωτοχρονιάς (NOWROUZ), όσο και κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.

Διαφήμιση