Αρχική Ειδήσεις Οι γυναίκες δεν θέλουν αγκαλιές στον ύπνο

Οι γυναίκες δεν θέλουν αγκαλιές στον ύπνο

0
Διαφήμιση

Το στερεότυπο που θέλει τις γυναίκες να λατρεύουν να κοιμούνται αγκαλιασμένες με τον σύντροφό τους καταρρίπτει μια νέα δημοσκόπηση, που επιβεβαιώνει ότι οι άντρες είναι πολύ πιο τρυφεροί από τις συντρόφους τους.

Το 32% των εθελοντριών που συμμετείχαν παραδέχτηκαν πως δεν αντέχουν τις αγκαλιές στο κρεβάτι, αλλά πιέζουν τον εαυτό τους να τις δεχτεί για να μην αναστατώσουν τον σύντροφό τους.

Το 55% είπαν πως κάνουν μια γρήγορη αγκαλιά στον άντρα τους, τον καληνυχτίζουν και απομακρύνονται για να κοιμηθούν με την ησυχία τους.

Ένα εκπληκτικό 77%, τέλος, δήλωσαν πως αγκαλιάζουν τον σύντροφό τους έως ότου αυτός αποκοιμηθεί και εν συνεχεία του γυρνούν την πλάτη για να κοιμηθούν οι ίδιες!

Τι έχουν όμως οι αγκαλιές και ενοχλούν τόσο πολύ τις γυναίκες; Για τις μισές εθελόντριες, το πρόβλημα δεν είναι η αγκαλιά καθ’ εαυτή, αλλά το γεγονός πως όταν μπαίνουν στο κρεβάτι, το μόνο που θέλουν είναι να κοιμηθούν.

Για το 20% όμως, οι αγκαλιές είναι σχεδόν εφιάλτης διότι δεν τους αρέσει η παρατεταμένη στενή επαφή με τον σύντροφό τους, καθώς το αγκάλιασμα τις κάνει να… ζεσταίνονται και να αισθάνονται άβολα!

Αποτέλεσμα: η μία στις τρεις τού… κάνουν τη χάρη να τον αγκαλιάζουν το πολύ μια-δυο φορές την εβδομάδα, ενώ η μία στις 20 σχεδόν ποτέ δεν παίρνει αγκαλιά τον σύντροφό της.

Το χειρότερο όλων: η μία στις 10 θα προτιμούσε να ασχολείται με το Facebook στο κρεβάτι, παρά να αγκαλιάζει τον άντρα της!

Οι άντρες

Τι λένε οι άντρες από την πλευρά τους; Για το 36% από αυτούς, η έλλειψη αγκαλιάς το βράδυ έχει οδηγήσει σε καυγάδες με το ταίρι τους, ενώ το 22% λαχταρούν να έχουν αγκαλιά την σύντροφό τους όλη τη νύχτα.

Μόλις το 18% των ανδρών εξάλλου παίρνουν αγκαλιά τη σύντροφό τους έως ότου αποκοιμηθεί και μετά της γυρνούν ωραιότατα την πλάτη για να κοιμηθούν με την ησυχία τους.

Η μελέτη έδειξε ακόμη πως όσο περνούν τα χρόνια στη σχέση, τόσο μειώνονται οι αγκαλιές ένθεν κακείθεν – με την αγκαλιά να είναι πιθανότερη κατά τους χειμερινούς μήνες για το 41% των ζευγαριών.

Την δημοσκόπηση πραγματοποίησε η βρετανική εταιρεία κρεβατιών και στρωμάτων Silentnight, εκπρόσωπος της οποίας επεσήμανε το αυτονόητο: ότι οι άντρες είναι πολύ πιο τρυφεροί απ’ όσο νομίζει ο πολύς κόσμος – και σίγουρα λαχταρούν την γλύκα της αγκαλιάς πολύ περισσότερο απ’ ό,τι οι γυναίκες.

 

Πηγή: tanea

Διαφήμιση