Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Κόλπο για αστραφτερό μπάνιο και χωρίς χημικά

Κόλπο για αστραφτερό μπάνιο και χωρίς χημικά

0

Το μπάνιο είναι το χειρότερο και δυσκολότερο μέρος του σπιτιού για να καθαρίσετε. Έχει τα περισσότερα μικρόβια και ίσως και μούχλα. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα χώρο που σίγουρα υπάρχει αρκετή υγρασία!

Από ένα σημείο και μετά το έντονο καθάρισμα, θα παρατηρήσετε ότι οι αρμοί ανάμεσα στα πλακάκια αρχίζουν να ξεθωριάζουν και παίρνουν ένα άσχημο καφέ χρώμα που μοιάζει αδύνατο να ξεφορτωθείτε.

Αποδεικνύεται όμως, ότι υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για κάνετε να αυτούς τους βρώμικους αρμούς αστραφτερούς και πάλι! Για την προστασία τους θα χρειαστείτε ένα μόνο πράγμα: ένα απλό λευκό κερί!

Αφού καθαρίσετε καλά το μπάνιο σας, τρίψτε το κερί πάνω στις αποχρωματισμένες περιοχές. Θα δείτε γρήγορα πώς λειτουργεί.

Τρίψτε το σε ειδικά στις περιοχές όπου έρχονται σε επαφή με το νερό. Δεν είναι μόνο ότι θα ξανά ασπρίσουν, αλλά ταυτόχρονα το κερί θα παρέχει και μία επίστρωση σαν προστατευτικό φιλμ έτσι ώστε να μην ξανά εμφανιστούν τα σημάδια από βρωμιά.

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό τέχνασμα για να επαναφέρετε το λαμπρό λευκό στους αρμούς του μπάνιου σας, και να απαλλαχτείτε μόνιμα από τους βρώμικους λεκέδες!

Σίγουρα θα μοιραστείτε την ιδέα με τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν όλοι τους να βιώσουν ένα μπάνιο λαμπερό και πάλι, σαν καινούργιο!

 

Πηγή: idealist4ever

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here