Αρχική Διάστημα Διαστημικό prêt a porter σε γαλαξιακή πασαρέλα

Διαστημικό prêt a porter σε γαλαξιακή πασαρέλα

0

Ο πιο «ποπ» μεγιστάνας του κόσμου επιμένει στο διαστημικό ταξίδι της Virgin Galactic. Αν είστε ένας από τους μελλοντικούς επιβάτες που έχουν προκαταβάλλει στον Ρίτσαρντ Μπράνσον τα 250.000 δολάρια για μια θέση στο διαστημόπλοιο, να είστε σίγουροι πως θα είστε ντυμένοι κομψά και λειτουργικά.

Η διαστημική σειρά ρούχων από την Y-3, συνεργασία του σχεδιαστή μόδας Γιότζι Γιαμαμότο με την Adidas , είναι κομμένη και ραμμένη ειδικά για διαστημικές περιπέτειες και πολύ πιο στιλάτη από τις ογκώδεις διαστημικές στολές του Apollo 13.

Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον επιμένει στο όνειρο των εμπορικών πτήσεων στο Διάστημα και εξακολουθεί να το κυνηγά, παρά τη συντριβή του SpaceShipTwo, στις 31 Οκτωβρίου του 2014, όπου έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης, ο ένας πιλότος.

Τώρα ο χαρισματικός, και στη διαχείριση των μίντια, επιχειρηματίας εμφανίζεται αισιόδοξος ότι ο διαστημικός τουρισμός θα ξεκινήσει σύντομα.

Ο Λόρενς Μίντγουντ,επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Y-3,εμπνεύστηκε από μια ‘σοφία’ του Γιαμαμότο : «Με τα μάτια στο παρελθόν βαδίζω όπισθεν στο μέλλον».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here