Αρχική Τεχνολογία Cosmote: Νέες εφαρμογές και υπηρεσίες για το Cloud

Cosmote: Νέες εφαρμογές και υπηρεσίες για το Cloud

0

Νέες εφαρμογές και υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, προστίθενται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας Cosmote Business IT Solutions.

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο για τις ανάγκες της COSMOTEBusinessCloudServer με δυνατότητα πλήρους και απομακρυσμένου ελέγχου, μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και ασφαλή συστήματα διαχείρισης.

Επιπλέον, παρέχονται μια σειρά από καινοτόμες cloudbased εφαρμογές που εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση και την κάνουν πιο αποτελεσματική.

Ειδικότερα, με τις νέες εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης (commercialERP) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Soft1 SmartWorks, Soft1 SmartPros και Soft1 SmartBiz σε συνεργασία με την SoftOne, καθώς και Megaventory σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυτοματοποιούν τις εργασίες τους.

Π.χ. διαχείριση αγορών και πωλήσεων, διαχείριση αποθεμάτων, διαχείριση πελατών και προμηθευτών, Reporting & Analytics, μειώνοντας τον χρόνο διεκπεραίωσής τους και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Για την έκδοση της μισθοδοσίας υπάρχει η εφαρμογή Payslip της εταιρείας Dimicro, με την οποία μπορεί η επιχείρηση να διαχειρίζεται εύκολα και από παντού τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Ειδικά για τους δικηγόρους προσφέρεται η εφαρμογή Τιπούκειτος, σε συνεργασία με την εταιρεία HonestPartners, για την εύκολη οργάνωση και τον έλεγχο των υποθέσεων και αντίστοιχα για ιατρούς το MyHealthAngels (MyHA) της Apollo, που παρέχει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, διαχείριση των ραντεβού και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων κ.ά.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here