Αρχική Ειδήσεις Αλλαγή διοίκησης στη ΜΕΒΓΑΛ

Αλλαγή διοίκησης στη ΜΕΒΓΑΛ

0
Διαφήμιση

Την αλλαγή διοίκησης, έπειτα από αίτημα των Δημήτρη και Δόμνας Συμεωνίδη, Μαίρης Χατζάκου και ΔΕΛΤΑ Tρόφιμα Α.Β.Ε.Ε αποφάσισε σε συνεδρίασή της η Γενική Συνέλευση της ΜΕΒΓΑΛ.

Το 57% των μετόχων ψήφισε υπέρ της αλλαγής του διοικητικού συμβουλίου, καθώς τα τελευταία χρόνια οι οικονομικοί δείκτες της εταιρείας κρίνονται μη ικανοποιητικοί, γεγονός που οδήγησε τους μετόχους να προβούν σε αυτήν την ενέργεια.

Τη διοίκηση αναλαμβάνει πενταμελές διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Συμεωνίδη, αντιπρόεδρο την κυρία Μαίρη Χατζάκου και μέλη τους κ.κ. Δόμνα Συμεωνίδη, Γεώργιο Γουλιέλμο και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο-Χατζάκο.

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Μηντζιαρίδης, ο οποίος εργάζεται στην εταιρεία από το 1975 στην Οικονομική Διεύθυνση.

Η προσπάθεια της νέας διοίκησης επικεντρώνεται πρωτίστως στην ομαλοποίηση και βελτίωση της ρευστότητας.

Με την εμπειρία της σημερινής διοίκησης και την αρωγή της μετόχου ΔΕΛΤΑ η ΜΕΒΓΑΛ στοχεύει να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης, με αποτελέσματα που θα ικανοποιούν τις πιστώτριες τράπεζες, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν εμπιστευθεί και στηρίξει την εταιρεία.

Παράλληλα, οι συνομιλίες με το επενδυτικό fund βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η νέα διοίκηση θα επιδιώξει τη συνεργασία αυτή προς όφελος της ΜΕΒΓΑΛ.

 

Διαφήμιση