Αρχική Ειδήσεις Η Σαντορίνη εναλλακτική και στους 12 μήνες!

Η Σαντορίνη εναλλακτική και στους 12 μήνες!

0
Διαφήμιση

Εναλλακτική, επισκέψιμη και πολλά υποσχόμενη η Σαντορίνη και τους 12 μήνες του έτους με διαχρονική και…υπερβατική ατμόσφαιρα.

Πανέμορφο και με πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες το διάσημο Κυκλαδονήσι υποδέχεται τον φετινό χειμώνα με 100 καταλύματα και άλλες επιχειρήσεις ανοιχτά καθώς και με πέντε ημερήσιες πτήσεις στο νησί και μία ακτοπλοϊκή σύνδεση από τον Πειραιά.

Για τους λάτρεις των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, το νησί που φημίζεται για τις ηφαιστειογενής παραλίες του από τον Νοέμβριο του 2016 θα σφύζει από δραστηριότητες και τους 12 μήνες.

Στην Σαντορίνη από τα πιο όμορφα νησιά στον κόσμο, δεν θα πλήξεις ποτέ χειμώνα-καλοκαίρι. Περιπέτεια, χαλάρωση, ρομαντική ατμόσφαιρα και να χάνεσαι στην απίστευτη θέα της.

Πολλές οι αφορμές και για όλα τα γούστα να το επισκεφθούν και από ερχόμενο χειμώνα.

Περιπατητικός (ήπιος ή με την αδρεναλίνη στα ύψη), σε συντηρημένα μονοπάτια και καλντερίμια στρωμένα με τις ηφαιστειακές πέτρες του νησιού, σχηματίζουν το γνωστό φιδωτό σχήμα, για να εξουδετερώνουν τους θυελλώδεις ανέμους, αθλητικός, γεωλογικός με το ηφαίστειο και τους μοναδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς.

Αρχαιολογικός με πολλούς θησαυρούς στους πανάρχαιους οικισμούς, οινολογικός με το διάσημο στην υφήλιο κρασί της, γαστρονομικός με γκουρμέ εδέσματα της Θηραϊκής γης, συνεδριακός προσελκύοντας διεθνή forum, τουρισμός φωτογράφησης με την περίφημη και μοναδική θέα στην Καλντέρα να συνθέτει ένα διαφορετικό σκηνικό.

Με την «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο», ο δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, παράγοντες και επιχειρηματίες του νησιού εκτιμούν τα οφέλη θα είναι πολλά και σε πολλούς τομείς.

Η αύξηση των ποιοτικών επισκεπτών, η βελτίωση των υποδομών και τουριστικών υπηρεσιών, η σταθερή λειτουργία των επιχειρήσεων όλο τον χρόνο και η σμίκρυνση της εποχιακής ανεργίας θα τονώσουν και θα στηρίξουν την τοπική οικονομία.

Την πρωτοβουλία «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο», χαιρέτησε σε ειδική εκδήλωση η αρμόδια υπουργός Ελενα Κουντουρά με την πεποίθηση ότι το παράδειγμα της Σαντορίνης θα αποτελέσει πιλότο για ανάλογες πρωτοβουλίες και σε άλλες περιοχές.

Διαφήμιση