Αρχική Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Α.Π.Ε Επενδύει στις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η Goldair Group of Companies

Επενδύει στις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η Goldair Group of Companies

0
Διαφήμιση

To 2016 αναμένεται η κατασκευή ενός υδροηλεκτρικού έργου στο Νομό Σερρών, ισχύος 2MW και παράλληλα αναπτύσσεται μονάδα βιοαερίου στο Νομό Τρικάλων ισχύος 1,5MW, από τη θυγατρικής της GOLDAIR, Goldeco!

Η Goldeco δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, υλοποίηση και διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εστιάζοντας, στην ηλιακή και υδροηλεκτρική ενέργεια καθώς και στις μονάδες παραγωγής βιοαερίου, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Goldeco διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ με συνολική ισχύ 4.5 MW. H εταιρεία από το 2011 διαθέτει σε λειτουργία φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1 MW στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η εταιρεία, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τρίτους όπως μετρήσεις ρύπων και ενεργειακής απόδοσης σε συνεργασία με το ΕΜΠ, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς ενδιαφερόμενους επενδυτές στο χώρο των ΑΠΕ και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών & Τουρισμός

H Goldair συνεχίζει επιτυχώς την παραδοσιακή της δραστηριότητα, αντιπροσωπεύοντας συνολικά περισσότερες από 25 ξένες αεροπορικές εταιρείες τόσο για τη μεταφορά επιβατών όσο και εμπορευμάτων.

Η Goldair Tourism ενισχύει συνεχώς την θέση της στο κομμάτι του Corporate Travel & Marine με έναρξη νέων συνεργασιών σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με θετική ανταπόκριση από μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές, τραπεζικές και ναυτιλιακές εταιρείες ενώ διατηρείται σε σταθερή πορεία η δραστηριοποίηση της στην οργάνωση εταιρικών ταξιδιών στο φαρμακευτικό κλάδο.

Η Goldair Congress το 2015 διοργάνωσε μια πλειάδα ιατρικών ημερίδων και συνεδρίων, πανελλήνιων, πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων, με ναυαρχίδα την εξαιρετικά επιτυχή διοργάνωση του 5ο Παγκόσμιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ακαδημίας Στοματικής Ογκολογίας στην Βραζιλία με παραπάνω από 800 συμμετέχοντες.

Με επιτυχία στέφθηκε επίσης και το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής – Διαιτολογίας με 2.200 συμμετέχοντες και το 22ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης Κωφών που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας με συμμετοχή 1000 συνέδρων από 70 χώρες.

Επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων

Για την Goldair Handling το 2015 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στη διεθνή, επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα σε σχέση με το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Πιο αναλυτικά, το 2015 στην Ελλάδα, η εταιρεία πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 3,5%, εξυπηρετώντας 6,3% περισσότερες πτήσεις και διατηρώντας το μερίδιο αγοράς της καθώς και τις θέσεις εργασίας, τόσο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) όσο και στα 25 Περιφερειακά Αεροδρόμια.

Το 2015, υπήρξαν σημαντικές διακρίσεις για την Goldair Handling, όπως μεταξύ άλλων:

Αναδείχθηκε στις κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μετά από έρευνα της ICAP και κατατάχθηκε στην 37η θέση των επιχειρήσεων με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.

Βραβεύθηκε ως η Καλύτερη Εταιρεία Επίγειας Εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών της χρονιάς 2014 σε διεθνές επίπεδο, στο πλαίσιο της απονομής των 3ων Διεθνών Βραβείων του κλάδου των αερομεταφορών που έλαβε χώρα στην Γενεύη από το διεθνώς αναγνωρισμένο web portal Air Transport News.

Τιμήθηκε από τις αεροπορικές εταιρείες Aegean Airlines για την Αθήνα & SAS για τα Χανιά με τους τίτλους «Passenger Growth Station» και «Overall Special Achievements», αντίστοιχα.

Τέλος, η Goldair Handling αναμένεται να εξυπηρετήσει έως το τέλος του τρέχοντος χρόνου, περισσότερες από 110.000 πτήσεις, 22 εκ. επιβάτες και 40 χιλ. τόνους εμπορευμάτων (σε Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρο).

Σήμερα ο όμιλος Goldair απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερο από 3.000 εργαζομένους ενώ στο εξωτερικό 750 άτομα.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here