Αρχική Ειδήσεις Δωρεάν σε όλους το f-secure safe προσφέρει η WIND

Δωρεάν σε όλους το f-secure safe προσφέρει η WIND

0
Διαφήμιση

Μισό εκατομμύριο συνδρομητές Σταθερής τηλεφωνίας και Internet είναι η καλύτερη αφορμή για ένα μοναδικό δώρο Χριστουγέννων για όλους. Τη βραβευμένη λύση προστασίας FSecureSAFE, για ασφάλεια πλοήγησης στο Internet, ηλεκτρονικών αγορών και τραπεζικών συναλλαγών από όλες τις συσκευές αξίας 59,90€, προσφέρει δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο η WIND και στους 500.000 συνδρομητές Σταθερής και Internet WIND, χωρίς κάποια επιπλέον δέσμευση.

Με συνεχείς επενδύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας & γρήγορου Internet, η WIND σήμερα διαθέτει 4.400χλμ εθνικό δίκτυο οπτικών ινών και 250 συνεγκαταστάσεις σε τηλεπικοινωνιακούς κόμβους που καλύπτουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 80 ακόμη πόλεις.

Σε επίπεδο κάλυψης στη σταθερή τηλεφωνία και το ευρυζωνικό ιντερνετ, αυτή σήμερα φτάνει το 70% των εγκατεστημένων τηλεφωνικών γραμμών σε όλη τη χώρα, ενώ ένας στους δυο πελάτες κινητής τηλεφωνίας WIND επιλέγει και σταθερή WIND για μεγαλύτερη οικονομία, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στην περαιτέρω σύγκλιση υπηρεσιών, προς όφελος των καταναλωτών.

Το FSecureSAFE καλύπτει την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο από όλες τις συσκευές PC, Mac, Smartphone και Tablet (Android, iOS & WindowsPhone) και η WIND το προσφέρει δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές σταθερής για χρήση σε έως 3 συσκευές της επιλογής τους.

Για την εγκατάσταση της βραβευμένης λύσης προστασίας FSecureSAFE οι συνδρομητές σταθερής της WIND μπορούν να επισκεφθούν το wind.gr/safe .

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here