Αρχική Ειδήσεις Διπλή διάκριση για τη ΜΕΒΓΑΛ

Διπλή διάκριση για τη ΜΕΒΓΑΛ

0
Διαφήμιση

Με τη διάκριση του Εxceptional Manager για το έτος 2015 τιμήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, κ. Πέτρος Παπαδάκης, στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων «Νew Οrder-Nέα Tάξη Πραγμάτων για το Λιανεμπόριο και τις Επιχειρήσεις», το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού «Τhe Business Review».

Η βράβευση του κ. Παπαδάκη έγινε από τον Διευθυντή του Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών του ΣΕΒ, Δρ. Γιώργο Ξηρογιάννη. Παράλληλα, η νέα σειρά Harmony Plus 1% της ΜΕΒΓΑΛ απέσπασε το Μετάλλιο καλύτερου λανσαρίσματος στην κατηγορία γιαουρτιού για το 2015, ως καινοτόμο προϊόν.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή, κέντρο ΓΑΙΑ, στη Κηφισιά και κατά τη διάρκεια του αναπτύχθηκαν θέματα όπως:

• η κρίση της δραχμής και τα τρόφιμα.

• οι συγχωνεύσεις, οι εξαγορές των επιχειρήσεων και η επίδρασή τους στην αγορά.

• οι διαρθρωτικές αλλαγές στην επικοινωνία με τον καταναλωτή (ΜΜΕ – DIGITAL).

• τα νέα δεδομένα με τα capital controls.

Μεταξύ των βασικών εισηγητών του συνεδρίου ήταν ο Δ/ντής Πωλήσεων της ΜΕΒΓΑΛ, κ. Γιώργος Τζάνος, η παρουσίαση του οποίου επικεντρώθηκε στην θέση των φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην αγορά κατά τη διάρκεια της κρίσης και μετά.

Τέλος, βραβεύθηκαν εταιρείες με τα πιο επιτυχημένα launching στις κατηγορίες τροφίμων, ποτών, καλλυντικών κ.α. για το διάστημα από 1/1/2015 – 30/9/2015.

Διαφήμιση