Αρχική Ειδήσεις 10 συμβουλές για μια χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά

10 συμβουλές για μια χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά

0
Διαφήμιση

Όλες οι προσδοκίες και τα όνειρα για την νέα χρονιά συγκεντρώνονται στο ρεβεγιόν της Παραμονής. Αν και πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε πως το βράδυ θα μείνει αξέχαστο.

Ιδού τα 10 κλειδιά που θα σου εξασφαλίσουν ένα ευτυχισμένο βράδυ.

1. Οργανώσου: μην περιμένεις να αποφασίσεις σε πιο πάρτι ή ποιά εκδήλωση θα πας, στις 12 και ένα το βράδυ. Σίγουρα, μέχρι εκείνη τη στιγμή όλοι οι φίλοι και γνωστοί θα έχουν κανονίσει πού θα πάνε και κινδυνεύεις να ξεμείνεις καλεσμένη στο χειρότερο απ’ όλα τα πάρτι, χωρίς τα πρόσωπα που αγαπάς γύρω σου.

2. Εξασφάλισε την μετακίνησή σου: Μπορεί να σου ακουστεί αρκετά μαμαδίστικο, αλλά απόψε πρέπει να ξέρεις με ποιόν θα πας και ποίος θα σε γυρίσει σπίτι μετά το ξενύχτι.

Είτε στην επαρχία, είτε στην Αθήνα, οι μετακινήσεις το βράδυ της Παραμονής γίνονται πιο δύσκολες από κάθε άλλο βράδυ και καλό είναι να μην ψάχνεις ταξί μόνη μέσα στο δρόμο νυχτιάτικα. Φρόντισε να επιλέξεις την πιο έμπιστη κολλητή για τη μετακίνησή σου, που ξέρεις πως δεν θα σε κρεμάσει για κανένα λόγο ή αγόρι!

3. Μην έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες: πολλές γυναίκες κάνουν υπερβολικές προετοιμασίες για το σημερινό βράδυ πιστεύοντας πως αυτή η βραδιά θα σημαδέψει τη ζωή τους.

Όμως οι τόσο μεγάλες προσδοκίες είναι πολύ πιθανό να σε απογοητεύσουν στο τέλος της βραδιάς. Σκέψου απλά πως όλα θα πάνε καλά, και άφησε στην τύχη τα υπόλοιπα για να μην πέσεις απότομα από τα σύννεφα.

4. Στείλε ευχές για τη Νέα Χρονιά: χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να στείλεις ευχές για μια καλή χρονιά στα αγαπημένα σου πρόσωπα που μπορεί να μην διασκεδάζουν μαζί σου.

Ακόμα κι αν το πάρτι που προτίμησες είναι μέτριο, οι καλεσμένοι αδιάφοροι και ο έρωτας της ζωής σου άφαντος, οι ευχές που θα λάβεις από τους φίλους, θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου στο λεπτό!

5. Απόψε φόρα τα καλά σου: γνωρίζεις καλά πως ένα κόκκινο κραγιόν και ένα φρσκοαγορασμένο συνολάκι μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση καλύτερα από οτιδήποτε άλλο.

Ακόμα κι αν δεν είσαι καλεσμένη σε κάποιο hot ρεβεγιόν, μπορείς να βάλεις τα καλά σου και να κάνεις μια βόλτα στους κατάμεστους από κόσμο δρόμο. Αρκούν δύο- τρία κοπλιμέντα περαστικών για να σου μπει η χρονιά με το δεξί.

6. Πάρε μαζί τις πρώτες βοήθειες: αν δεν θέλεις να μουρμουρίζεις ολόκληρο το 2010 για τον πόντο του καλσόν που έφυγε ή για την σαμπάνια που λέρωσε το φόρεμά σου, πάρε μαζί σου ένα μικρό κουτάκι με τις γυναικείες πρώτες βοήθειες.

Πάρε μαζί τσιμπιδάκια, ένα δεύτερο καλσόν, ένα κραγιόν, χαρτομάντιλα και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι θα σε έσωζε σε περίπτωση ανάγκης!

7. Άφησε τα πολύ ψηλά τακούνια σπίτι: σίγουρα οι γόβες στιλέτο που αγόρασες πρόσφατα φαντάζουν ιδανική επιλογή για την αποψινή βραδιά. Δεν νομίζω πως τα πόδια σου θα έχουν την ίδια άποψη μετά από μερικές ώρες χορού και ορθοστασίας μέσα σε ένα ζευγάρι γοβάκια που δεν έχεις ξαναφορέσει.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν πείθεσαι, έχε στην τσάντα σου ένα ζευγάρι μπαλαρίνες που θα βάλεις σε περίπτωση έντονης κόπωσης.

8. Φάε κάτι από πριν: μπορεί το φόρεμα που ετοιμάζεις να βάλεις την αποψινή βραδιά να είναι ιδιαίτερα στενό, αλλά μην κάνεις το λάθος να πας στο Ρεβεγιόν νηστική.

Λίγο η σαμπάνια, λίγο ο πολύς χορός, θα βρεθείς στο κρεβάτι πολύ νωρίς. Οπότε φρόντισε να φας από πριν κάτι ελαφρύ, που θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις το αλκοόλ που θα καταναλώσεις όλο το βράδυ.

9. Μην φιλήσεις όποιον λάχει: το να μην έχεις κάποιον να φιλήσεις την ώρα που μπαίνει η νέα χρονιά δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Οπότε μην πιεστείς να φιλήσεις τον πρώτο ‘άγνωστο που θα βρεθεί στον δρόμο σου ή κάτω από το γκι. Καλύτερα να σου μείνει το απωθημένο και να φιλήσεις κάποιον που να το αξίζει μέσα στην νέα χρονιά, παρά να μετανιώνεις όλο το χρόνο για το φιλί που έδωσες στις 12 και ένα!

10. Μην βιαστείς να πας για ύπνο: απόψε μην βιαστείς να πας για ύπνο. Ακόμα κι αν δεν διασκεδάζεις με την ψυχή σου στο πάρτυ που είσαι, δοκίμασε να φύγεις και να πας και κάπου αλλού.

Ίσως, στο επόμενο μέρος να σε περιμένει ο έρωτας της χρονιάς! Αν πάλι αποφασίσεις να κοιμηθείς με τις κότες, μην απορήσεις όταν το επόμενο πρωινό δεν θα απαντά κανείς από τους φίλους (που το έκαψαν μέχρι πρωίας) στα τηλεφωνήματα που θα κάνεις.

 

Πηγή: womenonly

Διαφήμιση