Αρχική Τεχνολογία Ταχύτητες 4G+ έως 500 Mbps από την Cosmote!

Ταχύτητες 4G+ έως 500 Mbps από την Cosmote!

0
Διαφήμιση

Πρώτοι στον κόσμο, η Deutsche Telekom με την Cosmote, σε συνεργασία με τη Nokia, παρουσίασαν στο συνέδριο InfoCom World της Αθήνας μια καινοτόμο τεχνολογία που συνδυάζει τις φασματικές περιοχές στα 1,8 GHz και 3,5 GHz, επιτυγχάνοντας αύξηση της χωρητικότητας των mobile ευρυζωνικών δικτύων.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ταχυτήτων έως και 500 Mbps μέσω mobile ευρυζωνικού δικτύου 4G+.

H Cosmote έγινε έτσι ένας από τους πρώτους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως που επιδεικνύουν συνδέσεις σε αυτές τις ταχύτητες, με τη συνεργασία τη Ericsson και της Qualcomm Technologies.

Ενδεικτικά, με τις ταχύτητες αυτές μία ταινία Ultra HD/4K των 5 Gb κατεβαίνει σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό, ενώ περισσότερα από 150 τραγούδια των 8 MB μπορούν να κατέβουν σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.

Ακόμα σε συνεργασία με τη Huawei, η Cosmote παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα την τεχνολογία Hybrid Access, η οποία ενώνει τον κόσμο του σταθερού και του mobile ευρυζωνικού δικτύου, για να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Οι συνδρομητές σταθερής ADSL & VDSL θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες, αξιοποιώντας ταυτόχρονα και τα δίκτυα κινητής (4G και 3G). Η τεχνολογία Hybrid Access θα διατεθεί εμπορικά μέσα στο 2016.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here