Αρχική Ειδήσεις Νέο τμήμα (Σχολή) Εκπαίδευσης Νέων Επιχειρηματιών στο New York College

Νέο τμήμα (Σχολή) Εκπαίδευσης Νέων Επιχειρηματιών στο New York College

0
Διαφήμιση

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College μέσω του Κε.Δι.Βι.Μ2 New York Studies αναπτύσσει τον τομέα νεανικής επιχειρηματικότητας με ανθρώπους της αγοράς: επιτυχημένους επιχειρηματίες αλλά και επιχειρηματίες που απέτυχαν σε κάποιες ενέργειες τους, παρέχοντας στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένες εμπειρίες.

Παράλληλα, επιτελείο του Ομίλου θα βρίσκεται δίπλα σε όσους επιχειρήσουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα για την εξασφάλιση των απαιτούμενων επαφών στα πρώτα τους επαγγελματικά τους βήματα, τόσο με θερμοκοιτίδες νέων επιχειρήσεων όσο και με τράπεζες.

Προσφέρει: Εργαστήρια στη Μετατροπή της Ιδέας σε Επιχειρηματικό Προϊόν/Υπηρεσία (Business Model Canvas, Διαδικτυακό Marketing, Marketing Εξαγωγών, Αξιολόγηση Αγοράς και Ρίσκου (Market Assessment & Risk. Πηγές Χρηματοδότησης, Επιχειρηματικές Ευκαιρίες σε Τουρισμό και Αγροκαλλιέργειες κ.ά.).

Ακόμα: Συμβουλευτική (Mentoring) από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της πρότασης σας, Διασύνδεση με Επιχειρηματίες και Επενδυτές, Συμμετοχή σε Δίκτυα στην Ελλάδα και το εξωτερικό αξιοποιώντας το δίκτυο του New York College, Δυνατότητα χρηματοδότησης από διαγωνισμούς και Εκδηλώσεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές Κε.Δι.Βι.Μ2 New York Studies, Σκούφου 3, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Τηλ. 210 3242954.

Διαφήμιση