Αρχική Ειδήσεις COSMOTE ONE: Όλα σε ένα Internet, Ομιλία και Ψυχαγωγία

COSMOTE ONE: Όλα σε ένα Internet, Ομιλία και Ψυχαγωγία

0
Διαφήμιση

Το COSMOTEOne, έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας φέρνει η COSMOTE για να απολαμβάνουν οι πελάτες Internet, Ομιλία, και Ψυχαγωγία κάθε στιγμή, από κάθε συσκευή, όπου κι αν βρίσκονται.

Το COSMOTEOne κάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία ένα και προσφέρει μια σειρά από οφέλη . Με το COSMOTEOne το κινητό και το σταθερό επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους, ενώ τα μέλη της οικογένειας έχουν άφθονο Internet και χρόνο ομιλίας στα κινητά τους, καθώς μοιράζονται τα MBs, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS τους .

Για όσους θέλουν να κρατούν κάθε στιγμή ζωντανή και να τη μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, παρέχεται δωρεάν αποθηκευτικός χώρος 15GB στο Cloud για να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία από όλες τις συσκευές τους, όπου κι αν βρίσκονται, με απόλυτη ασφάλεια.

Οι πελάτες COSMOTEOne και ΟΤΕ TV απολαμβάνουν με την υπηρεσία OTETVGo τα συναρπαστικά προγράμματα του OTETV μέσα κι έξω από το σπίτι, από το Smartphone ή το Tablet τους.

Όσοι συμμετέχουν στο COSMOTEOne θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους σε ένα φάκελο (για κινητό, σταθερό και OTETV).

Επιπλέον, θα απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης, καθώς όταν καλούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13888, δύο συγκεκριμένοι εκπρόσωποι, τους οποίους θα γνωρίζουν με το όνομά τους, θα τους ενημερώνουν, θα τους συμβουλεύουν και θα τους φροντίζουν προσωπικά.

«Οι πελάτες μας θέλουν ολοκληρωμένες, αναβαθμισμένες και καινοτόμες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με απλό, κατανοητό και ενιαίο τρόπο.

Αυτό τους προσφέρουμε με το COSMOTEOne που παρέχει όλες τις δυνατότητες του Internet, της Ομιλίας και της Ψυχαγωγίας από κάθε συσκευή, όπου κι αν βρίσκονται. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Το COSMOTEOne υπόσχεται ακόμα περισσότερες ξεχωριστές λύσεις και μοναδικές εμπειρίες», δήλωσε σχετικά ο κ. Κώστας Νεμπής, ExecutiveDirector Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ.

Οι πελάτες COSMOTEOne απολαμβάνουν, επίσης, απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G και 4G+ έως 375 Mbps, ενώ στο σπίτι με μια σταθερή σύνδεση μπορούν όλοι να σερφάρουν ταυτόχρονα, με τις υψηλότερες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps.

Επιπλέον, έχουν δωρεάν WiFiInternet στα περισσότερα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , υπηρεσίες για ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο , σωστή χρήση του κινητού από τα παιδιά και πολλά άλλα.

Διαφήμιση