Αρχική Ειδήσεις Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» από τα ΕΛΤΑ

Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων «ΕΠΕΤΕΙΟΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» από τα ΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν της Αναμνηστικής Σειράς Γραμματοσήμων ‘‘Επέτειοι Γεγονότα’’ για να τιμήσουν την επέτειο των 70 Χρόνων από την ίδρυση του ΟΗΕ και να αναδείξουν τη Φιλοτελική Έκθεση ‘‘NOTOS 2015’’.

Η εβδομηκοστή επέτειος από την ίδρυση του ΟΗΕ οφείλει να αποτελέσει έναυσμα για προβληματισμό και εγρήγορση. Ο Οργανισμός καλείται καθημερινά να επιτελέσει το σημαντικότατο έργο του υπό ραγδαία μεταβαλλόμενες συνθήκες, καθώς η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις και απειλές, μεταξύ των οποίων η σημερινή προσφυγική κρίση που έχει προκαλέσει τόσα θύματα.

Τη φετινή χρονιά σηματοδοτεί η διοργάνωση της Φιλοτελικής Έκθεσης “NOTOS 2015” στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, σε δυο περιόδους:

Στην πρώτη Περίοδο, η Πανελλήνια Συλλεκτική Έκθεση “NOTOS 2015”, θα φιλοξενήσει γραμματόσημα, φακέλους, κάρτες, νομίσματα, μετάλλια, φωτογραφίες, ιστορικά ντοκουμέντα, ολυμπιακά τεκμήρια, χάρτες, παλιές εφημερίδες, περιοδικά και κάθε άλλο είδος συλλογής, όπως σπιρτόκουτα, τραπουλόχαρτα, λαχεία και πολλά άλλα.

Στη δεύτερη περίοδο, η Διεθνής Φιλοτελική Έκθεση “NOTOS 2015”, θα φιλοξενήσει εκθέτες από 36 χώρες με εκθέματα που αφορούν στον Ευρωπαϊκό Νότο, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν περιοδικά, βιβλία, άρθρα και κάθε είδος δημοσίευσης με θέμα τον φιλοτελισμό.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα λειτουργήσουν ειδικό χρονολογικό σήμαντρο και ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες στο χώρο του ταχυδρομείου που θα λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης ‘‘NOTOS 2015’’.

Διαφήμιση