Αρχική Ειδήσεις Vodafone Backup+ “γέννησε” η συνεργασία Vodafone Ελλάδας με Dropbox

Vodafone Backup+ “γέννησε” η συνεργασία Vodafone Ελλάδας με Dropbox

0
Διαφήμιση

Η Vodafone Ελλάδας διαθέτει το Vodafone Backup+, μία νέα εφαρμογή αποθήκευσης και ανάκτησης αρχείων μεγάλου όγκου που καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών smartphones και η οποία λειτουργεί σε συνεργασία με το Dropbox.

Με το Vodafone Backup+, όλοι μπορούν να έχουν τα πιο πολύτιμο περιεχόμενο του κινητού τους ασφαλές, μέσω του ποιοτικού και αξιόπιστου 4G και 4G+ δικτύου της Vodafone.

Αποκλειστικά για τους πελάτες Vodafone που θα κατεβάσουν την εφαρμογή Vodafone Backup+, και θα συνδέσουν νέους λογαριασμούς Dropbox έως 9 Noεμβρίου παρέχονται δωρεάν 25GB για 1 χρόνο.

Το Vodafone Backup+ αποτελεί ένα εύκολο και ασφαλές εργαλείο, με το οποίο οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών τους, να ανεβάσουν και να κατεβάσουν videos και να έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτά όποτε θελήσουν, αλλά και να σώσουν τις επαφές τους και να τις συγχρονίσουν με όλες τις συσκευές τους.

Επιπλέον, το Vodafone Βackup+ καθιστά ευκολότερη την αλλαγή smartphone, ακόμη και αν η νέα συσκευή χρησιμοποιεί διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Vodafone Backup+ στη νέα τους συσκευή και να κατεβάσουν το αρχείο με το περιεχόμενό τους.

Η εφαρμογή Vodafone Backup+ λειτουργεί σε συσκευές που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα Android και iOS και είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App store.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.vodafone.gr/portal/backupplus

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here