Αρχική Ειδήσεις Σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας με συνεργασία ΕΛΑΣ – Ι.Ο.Α.Σ

Σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας με συνεργασία ΕΛΑΣ – Ι.Ο.Α.Σ

0
Διαφήμιση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων του αστυνομικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και διεξήχθη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής στις εγκαταστάσεις της στη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών στο Χολαργό.

Η επιμόρφωση περιελάμβανε θεωρητική κατάρτιση αλλά και πρακτική η οποία αποτελούνταν από βιωματικές διαδραστικές εφαρμογές με χρήση του προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού που το Ινστιτούτο διαθέτει, υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν διακριθεί διεθνώς ως καλή πρακτική.

Τα σεμινάρια πραγματοποίησαν στελέχη και συνεργάτες του Ινστιτούτου με εξειδίκευση σε θέματα αυτοκίνησης, μηχανολογίας οχημάτων και ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας παρακολούθησε και συμμετείχε ενεργά εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το πρόγραμμα και τις καινοτόμες εφαρμογές που συμπεριελάμβανε.

Το πρόγραμμα παρακολούθησε και εκπρόσωπος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ενώ η συνολική αποτίμηση της αξιολόγησης από τους συμμετέχοντες θα παρατεθεί στην ηγεσία και την αρμόδια Υπηρεσία.

 

Διαφήμιση