Αρχική Ειδήσεις Safe Water Sports & Adventure Film Festival 2015

Safe Water Sports & Adventure Film Festival 2015

0
Διαφήμιση

Μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα.

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015, το Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Κολλέγιο Ψυχικού) υποδέχεται το 2ο Athens Adventure Film Festival. Aθλητές, Κινηματογραφιστές, Φωτογράφοι, εταιρείες εξοπλισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, διήμερο – θεματικό φεστιβάλ.

SKIING, CLIMBING, SURFING, MOUNTAIN BIKING, KAYAKING, ALPINISM, TRAIL RUNNING, SNOWBOARDING & MORE… To Adventure Film Festival 2015 στηρίζει επίσημα την πρωτοβουλία του Safe Water Sports.

Θα απολαύσετε συναρπαστικές κινηματογραφικές ταινίες , να δείτε ενδιαφέρουσες εκθέσεις φωτογραφίας από καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους και να ακούσετε ομιλίες / Παρουσιάσεις από σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια .

Το Adventure Film Festival είναι το μοναδικό Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας. Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here