Αρχική Ειδήσεις Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

0
Διαφήμιση

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων ήταν η Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ημέρα που υπενθύμισε σε όλους ότι τα ζώα έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή και αξίζουν τον σεβασμό μας.

Η WIND, γιόρτασε την παγκόσμια αυτή ημέρα, στηρίζοντας το έργο της Animal Action και του Αρκτούρου και συμβάλλοντας ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Η ANIMAL ACTION υλοποιεί εδώ και πέντε χρόνια πρόγραμμα στείρωσης αδέσποτων ζώων με την υποστήριξη της WIND, έχοντας από το 2011 πραγματοποιήσει 630 στειρώσεις γάτων και σκύλων σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα, η WIND από τον περασμένο Αύγουστο στηρίζει το πρόγραμμα περίθαλψης τραυματισμένων αρκούδων, του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, υιοθετώντας τον μικρό Γιώργο.

Ο χαριτωμένος μικρός αρκούδος , που είναι σήμερα 2 ετών , φιλοξενείται στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο και χαίρει της φροντίδας των ειδικών.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, η WIND δεσμεύτηκε να συνεχίσει την έμπρακτη στήριξη του έργου αναγνωρισμένων φιλοζωικών οργανώσεων και προτρέπει όλους τους συνδρομητές και φίλους της να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο4G Smartphone ή Tablet σε Super τιμή, κάθε 4 του μήνα!
Επόμενο άρθροΟι 25 πόλεις που επηρέασαν την ιστορία του κόσμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ