Αρχική Ειδήσεις Μουσείο Τηλεπικοινωνιών: 25 χρόνια αφηγείται ιστορίες τηλεπικοινωνιών

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών: 25 χρόνια αφηγείται ιστορίες τηλεπικοινωνιών

0
Διαφήμιση

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ συνεχίζει και φέτος για 6η συνεχή χρονιά τις εκπαιδευτικές δράσεις του με προγράμματα για σχολικές ομάδες, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη μουσειακή εμπειρία.

Για τη φετινή περίοδο, διευρύνουμε το ηλικιακά όρια και υποδεχόμαστε παιδιά 4-6 ετών, με προγράμματα, που βασίζονται στη δραματοποίηση και το θεατρικό παιχνίδι.

Παράλληλα, νέες δράσεις περιμένουν και τους φίλους μας 7-17 ετών, εμπνευσμένες από τα εκθέματα του μουσείου και τη θεματική του. Και στο τέλος της χρονιάς, σας περιμένει ένα «φεστιβάλ», έκπληξη! Μείνετε σε επαφή……

Σάββατο 17 Οκτωβρίου – Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Μετά τη μεγάλη «πρεμιέρα, στις 27 Σεπτεμβρίου, όπου παρουσιάστηκαν σε μια μόνη μέρα, όλα τα προγράμματα της περιόδου, συνεχίζουμε και αυτή τη φορά το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, σας «αφηγείται» : Ιστορίες δορυφόρου.

Ένα οικογενειακό πρόγραμμα για παιδιά, αλλά για πρώτη φορά, φέτος: μικρά και μεγάλα! Φέτος το Μουσείο δίνει τη δυνατότητα, στα οικογενειακά μας προγράμματα, να συμμετέχουν παιδιά διαφορετικών ηλικιών, στο ίδιο πρόγραμμα.

Το Σαββατοκύριακο 17,18 Οκτωβρίου λοιπόν μαθαίνουμε, πως η δορυφορική επικοινωνία, βοηθάει την επικοινωνία σήμερα. Παιδιά και γονείς με τη βοήθεια μουσειοπαιδαγωγού δημιουργούν διαστημικές ιστορίες, ενώ ο μουσειακός χώρος γίνεται μια διαδρομή από την Αθήνα στην Αμερική όπου έγινε η εκτόξευση.

Στον κήπο του Μουσείου η ομάδα HellasAstro μας υποδέχεται με τα τηλεσκόπια για να παρατηρήσουμε τον ουρανό. Στο τέλος, μας περιμένει ένα εργαστήρι «έκπληξη», που θα εκτοξεύσει τη διάθεση και τη δημιουργικότητα!

Και να θυμάστε, το καλύτερο έργο από κάθε οικογενειακή δράση θα παραμείνει στο Μουσείο με σκοπό να συμμετάσχει στην Έκθεση μικρών καλλιτεχνών του 1ου Φεστιβάλ ΜΤ, που θα πραγματοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες στους χώρους του Μουσείου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Σας «βάζει στη θέση του ξεναγού»!

το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών, στους μεμονωμένους φίλους του, που θέλουν να το επισκεφτούν, τα Σαββατοκύριακα, που είναι ανοιχτό, προσφέρει μια ξενάγηση (ώρα 14.00-15.00), με περισσότερα διαδραστικά εκθέματα και με τη δική σας συμμετοχή.

Ο επισκέπτης καλείται να συμμετάσχει στη διαδικασία της ξενάγησης, καθώς μπορεί να ανακαλύψει, να αγγίξει, να χειριστεί, ο ίδιος, αντικείμενα από τη μεγάλη μας συλλογή. Τα πρόγραμμα, προσφέρεται δωρεάν και απαιτείται κράτηση.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here