Αρχική Ειδήσεις Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη

Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη

0
Διαφήμιση

Μόλις δώδεκα χιλιόμετρα πριν μπούμε στα Ιωάννινα στην εθνική οδό από Αθήνα, στην περιοχή Μπιζάνι, σας περιμένει μία αξέχαστη περιπλάνηση στην ιστορία.

Τα κέρινα ομοιώματα του Παύλου Βρέλλη βρίσκονται εκεί, για να αναπαραστήσουν για σας μεγάλες στιγμές από τη σπουδαία Ελληνική Ιστορία και να σας θυμίσουν μερικές από τις μορφές που σημάδεψαν τον τόπο.

Στα πρόσωπα τους είναι αποτυπωμένοι οι ιστορικοί αγώνες των Ελλήνων, αλλά και οι σπουδαίες δόξες που γνώρισαν.

Το σίγουρο είναι πως θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό προστά στα ομοιώματα αυτά. Είναι τόσο ζωντανά που δε θα μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι από κερί και ίσως κάποιοι περισσότερο άπιστοι απ’ τους άλλους επιχειρήσουν μέχρι και να τα τσιμπήσουν για να σιγουρευτούν.

Ο Παύλος Βρέλλης εργάστηκε πολλά χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες για να στήσει αυτό το μουσείο, αλλά με το πάθος και το μεράκι του κατάφερε τελικά να αφήσει τους πάντες άφωνους με το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Αξίζει λοιπόν να τη θαυμάσετε κι εσείς!!

Ώρες λειτουργίας: 10:00 έως 16:00 την χειμερινή περίοδο από 1/10 ως 31/3 και

09:30 έως 17:00 την θερινή περίοδο από 1/4 ως 30/9.

Εισιτήριο εισόδου: 6€ κανονικό, 5€ για οργανωμένα γκρουπ, 4 € για μαθητές και φοιτητές, 3€ για πολύτεκνους, υπερήλικες & παιδιά 8-12 χρονών. Δωρεάν για άτομα με ειδικές ικανότητες (ανάγκες), στρατευμένοι νέοι και μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here