Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Μην πετάτε τις φλούδες λεμονιού

Μην πετάτε τις φλούδες λεμονιού

0
Διαφήμιση

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε.

Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.

Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, χωρίς να βλάπτει τα υγιή.

Το λεμόνι ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και αποτελεί φυσικό αντικαταθλιπτικό. Καταπολεμά το στρες και τις νευρικές διαταραχές.

Μπορείτε να το καταναλώνετε με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να το τρώτε ωμό, σε χυμό, σε σορμπέ, σε γλυκά κλπ.

Όμως ο ευεργετικότερος τρόπος είναι να τρίβετε την φλούδα του στο φαγητό σας ωμή. Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το λεμόνι χωρίς να πετάξουμε τίποτε; Απλά.

Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν το λεμόνι παγώσει , πάρτε τον τρίφτη σας, και τρίψτε το ολόκληρο (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε). Ρίξτε το πάνω σε όλα σας τα φαγητά.

Τοποθετήστε το μέσα στο κρασί σας, την σαλάτα, τα γλυκά, τον καφέ, τα φαγητά, στο παγωτό γενικά παντού! Το λεμόνι θα δώσει σε όλα μια ανέλπιστα καλή γεύση.

Διαφήμιση