Αρχική Ειδήσεις Ξεναγηθείτε στο σύμπαν από το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Ξεναγηθείτε στο σύμπαν από το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

0
Διαφήμιση

Ψηφιακή Παράσταση: Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με ορισμένους από τους πιο ακραίους πλανήτες και δορυφόρους του Ηλιακού μας Συστήματος, μας προσκαλεί το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μέσα από την νέα ψηφιακή παράσταση «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα».

Από την καυτή Αφροδίτη έως τον παγωμένο Πλούτωνα, από την γεμάτη ηφαίστεια Ιώ έως τον υπόγειο ωκεανό που κρύβει η παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης και από τις θάλασσες μεθανίου του Τιτάνα έως τα πέρατα της βαρυτικής+ «κυριαρχίας» του Ήλιου, η παράσταση «Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» αναδεικνύει την θαυμαστή πολυπλοκότητα των παράξενων κόσμων που κρύβει το Ηλιακό μας Σύστημα.

Η επίσημη παρουσίαση της παράστασης θα γίνει την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, ενώ ειδικά για αυτήν την ημέρα ο Δρ. Μάνος Κιτσώνας, Διευθυντής του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου, μας ετοιμάζει μία έκπληξη: ένα «ζωντανό» ταξίδι στο Ηλιακό μας Σύστημα, με την βοήθεια του εντυπωσιακού Προσομοιωτή του Πλανηταρίου!

Η ψηφιακή αυτή παράσταση θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου από τις 7 Οκτωβρίου 2015. Προτείνεται για παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here