Αρχική Ειδήσεις Η Slovanet επέλεξε την Intracom Telecom για την αναβάθμιση του δικτύου της

Η Slovanet επέλεξε την Intracom Telecom για την αναβάθμιση του δικτύου της

0
Διαφήμιση

H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Slovanet, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών και πάροχο σταθερής τηλεφωνίας στη Σλοβακία, για την προμήθεια του καινοτόμου πολυσημειακού (PtMP) ασύρματου συστήματος ψ, διευρύνοντας έτσι το δίκτυο των πελατών της στην Ευρώπη που χρησιμοποιούν τα ραδιο-συστήματα της Intracom Telecom.

Η Slovanet επέλεξε το WiBAS™-OSDR προκειμένου να αντικαταστήσει την υπάρχουσα υποδομή της μετά από διεθνή διαγωνισμό και ενδελεχή αξιολόγηση του εξοπλισμού της Intracom Telecom στο δίκτυο της. Με το νέο αναβαθμισμένο δίκτυο ο πάροχος επωφελείται από τα τεχνολογικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του συστήματος, κερδίζοντας την υψηλότερη χωρητικότητα δικτύου διαθέσιμη σήμερα στην αγορά και το ανταγωνιστικό κόστος ανά Mbit χωρητικότητας.

Επίσης, το χαρακτηριστικό διαμόρφωσης 1024-QAM επιτρέπει, εκτός από μέγιστη χωρητικότητα, βελτιστοποίηση χρήσης του ραδιοφάσματος του παρόχου. Παράλληλα, η αρχιτεκτονική του συστήματος σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του, διασφαλίζουν στο έπακρο την ποιότητα της προσφερόμενης υπηρεσίας για απαιτητικές ευρυζωνικές εφαρμογές δεδομένων.

Η αναβάθμιση του δικτύου της Slovanet υλοποιείται χρησιμοποιώντας το WiBAS™-OSDR στη συχνότητα των 10,5 GHz και περιλαμβάνει επενδύσεις σε νέες τοποθεσίες, προκειμένου ο πάροχος να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες του.

Μέσω της εν λογω λύσης, η Slovanet θα μειώσει τις ετήσιες δαπάνες για αγορά αδειών καθώς και τα έξοδα ενοικίασης χώρων που θα απαιτούνταν σε αντίθετη περίπτωση, ενισχύοντας σημαντικά την κάλυψη του δικτύου της.

Σε πρώτη φάση, η αναβάθμιση του δικτύου της Slovanet έχει ήδη υλοποιηθεί σε 12 πόλεις (Μπάνσκα Μπίστριτσα, Μπρατισλάβα, Κόσιτσε, Λουσενεκ, Πρέσσοφ, Ροζναβα, Σένιτσα, Σκαλιτσα, Τρεμπισοφ, Τρέντσιν, Ζβολεν και Ζίλινα). Το δίκτυο χρησιμοποιείται για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης σε εταιρικούς πελάτες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑύξηση 23% των Εταιρειών που Εκδίδουν Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΝέο κανάλι OTE CINEMA 007 από τον ΟΤΕ TV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ