Αρχική Ειδήσεις Γραφείο ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Αθήνας από την ΕΛ.ΑΣ

Γραφείο ενημέρωσης για τους επισκέπτες της Αθήνας από την ΕΛ.ΑΣ

0
Διαφήμιση

Άρχισε με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών της Αθήνας.

Αυτό είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο συνεργασίας με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και με σκοπό την ταχεία εξυπηρέτηση των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Η λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Επισκεπτών Αθηνών, που υπάγεται ως δομή στην Τουριστική Αστυνομία, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στοχεύει στην:

-Ενίσχυση του τουρισμού στη χώρα μας, με την άμεση και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών- τουριστών, παρέχοντας σε αυτούς τις κατάλληλες οδηγίες και απαραίτητες πληροφορίες, τόσο τουριστικού όσο και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος.

-Άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική διαχείριση των όποιων προβλημάτων ή περιστατικών ανακύπτουν, όπως ενδεικτικά απώλειες εγγράφων ή άλλων αντικειμένων, κλοπές, έκδοση σχετικών βεβαιώσεων-αντιγράφων κ.λπ.

Το Γραφείο είναι στελεχωμένο με κατάλληλα εκπαιδευμένο και ξενόγλωσσο προσωπικό και στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κλαυθμώνος. και συγκεκριμένα επί της οδού Δραγατσανίου 4 (ισόγειος χώρος εντός στοάς).

Θα λειτουργεί σε μόνιμη βάση, καθ όλη τη διάρκεια του έτους, με ωράριο λειτουργίας 07.30-22.00 καθημερινά, ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 210-3222230 και 210-3222232, εκ των οποίων το δεύτερο λειτουργεί και ως fax.

Διαφήμιση