Αρχική Ειδήσεις Έρευνες ετών για τις ερωτικές σχέσεις: 8 αλήθειες για την ΑΠΙΣΤΙΑ!

Έρευνες ετών για τις ερωτικές σχέσεις: 8 αλήθειες για την ΑΠΙΣΤΙΑ!

0

Σας απασχολεί και σας έχει τύχει και ας μην το παραδέχεστε: έρευνες επί ερευνών έχουν σκύψει πάνω στο θέμα for ages, αλλά που κατέληξαν; Παρακάτω, 8 αδιαμφισβήτητες αλήθειες για το πονεμένο αυτό ερωτικό θέμα, την απιστία!

1. Ορισμένα εξωτερικά χαρακτηριστικά, συνδέονται με τις αυξημένες πιθανότητες απιστίας. Για παράδειγμα, οι άντρες που έχουν μεγαλύτερους όρχεις, είναι πιο πιθανό να απατήσουν, λόγω των αυξημένων επιπέδων τεστοστερόνης στον οργανισμό τους (The Journal of Sexual Medicine).

Όταν απατά ένα άτομο που διατηρεί μονογαμική σχέση, είναι αρκετά πιθανό να μην πάρει προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

3. Παρά τις ευκολίες που παρέχει η τεχνολογία (π.χ. ιστοσελίδες γνωριμιών, εφαρμογές για απόκρυψη μηνυμάτων), τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι οι δείκτες απιστίας δεν είναι κατά πολύ αυξημένοι σήμερα σε σύγκριση με την περασμένη 20ετία.

Αυτό σημαίνει, ότι η τεχνολογία δεν ωθεί περισσότερα άτομα στην απιστία, απλώς διευκολύνει όσους, ούτως ή άλλως σκόπευαν να παραστρατήσουν.APPLE-SNAKE4. Η συχνότητα του οργασμού στις γυναίκες δεν προβλέπει τις πιθανότητες να απατήσει το σύντροφό της.

Ωστόσο, η συχνότητα με την οποία η γυναίκα προσποιείται τον οργασμό είναι ενδεικτική για τέτοιου είδους προθέσεις.

5. Δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία για τον ορισμό της απιστίας. Άλλοι την ταυτίζουν με τη σεξουαλική επαφή και άλλοι με το φλερτ, ή ένα κρυφό ραντεβού αυτοταπείνωση.

6. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, είναι πιο πιθανό να απατήσουν όταν πρόκειται να περάσουν από μία δεκαετία της ζωής στην επόμενη, δηλαδή στα 39, τα 49 κ.ο.κ., πιθανώς λόγω του στρες που συνοδεύει τη μετάβαση αυτή.

7. Ένα άτομο που έχει απατήσει, είναι πιο πιθανό να απατήσει ξανά στο μέλλον. Βέβαια, οι πιθανότητες να εξελιχθεί κάποιος σε “κατά συρροή άπιστο”, εξαρτώνται από τους λόγους που ώθησαν στην απιστία την πρώτη φορά.

Ο κίνδυνος εμφράγματος κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι αυξημένος μόνο στην περίπτωση σεξουαλικής επαφής εκτός της μόνιμης σχέσης, πιθανότατα επειδή το παράνομο σεξ συνοδεύεται από έντονο στρες και τύψεις (The Journal of Sexual Medicine).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here