Αρχική Ειδήσεις Εκστρατείες Ecomobility και Free Mobility της περιόδου 2015-16

Εκστρατείες Ecomobility και Free Mobility της περιόδου 2015-16

0
Διαφήμιση

Πρόσκληση έστειλε το ECOCITY προς τα Γυμνάσια και τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής των μεγάλων πόλεων της χώρας, για να δηλώσουν συμμετοχή στις Εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY στη νέα περίοδο 2015-16.

Στις εκστρατείες μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες μαθητών της Γ’ τάξης Γυμνασίων, καθώς και ομάδες μαθητών από Σχολεία Ειδικής Αγωγής, από όλη τη χώρα.

Έργο τους είναι να ερευνήσουν τα προβλήματα, που προκαλούν οι συνήθειες μετακίνησης των συμπολιτών τους και οι συνθήκες που επικρατούν στην πόλη τους και επηρεάζουν την εικόνα των πόλεων της χώρας, ενώ προκαλούν εμποδισμό στην ελεύθερη προσβασιμότητα στο κέντρο τους.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αξιολογήσουν τις επιπτώσεις και να προετοιμάσουν τις προτάσεις τους, που θα καταθέσουν στη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων με την παρουσία εκπροσώπων από τις Τοπικές Αρχές και τους Φορείς κάθε πόλης. Οι εκδηλώσεις θα διοργανωθούν σε όλες τις πόλεις που θα συμμετέχουν, στο δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα γίνεται η υποδοχή των Αιτήσεων Συμμετοχής, από την Γραμματεία των Εκστρατειών, ενώ πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.ecomobility.gr.

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να σταλεί στη διεύθυνση info@ecocity.gr, ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ. 210.6196757.

Αξιοσημείωτη είναι φέτος η συστράτευση των Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών, που εκπροσωπούνται στις Επιτροπές Οργάνωσης των Εκστρατειών.

Η εκστρατεία ecomobility 2015-16 έχει τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου παιδείας έρευνας και θρησκευμάτων, του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας, του υπουργείου οικονομίας, ανάπτυξης και τουρισμού και του υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέες προκλήσεις και ευκαιρίες στην πρόληψη νοσημάτων
Επόμενο άρθροΕίκοσι φωτογράφοι υμνούν το μεγαλείο της φύσης στη Blank Wall Gallery

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ