Η Palladian Conferences διοργανώνει το συνέδριο «2ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στο ξενοδοχείο TITANIA.
Το συνέδριο γίνεται υπό την αιγίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (Σ.Ε.Β.Τ.), του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Β.Ε.Α.), του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Β.Ε.), του ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ και του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.).
Την επιμέλεια του συνεδρίου και το συντονισμό των θεματικών ενοτήτων συζητήσεων θα έχει ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Νώτης, ενώ οι πρωταγωνιστές του κλάδου τροφίμων και ποτών θα καταθέσουν τις απόψεις τους και θα μιλήσουν για τα καίρια θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
Η θεματολογία του συνεδρίου θα βασιστεί στους εξής τομείς:
Μεγαλώνοντας με το Βλέμμα Εκτός Συνόρων
Η Ισχύς εν τη Ενώσει
Εξυπηρέτηση Πελατών
Συμβολαιακή Γεωργία – Επενδύοντας στην Καινοτομία
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Αθανάσιος Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος – Goody’s – everest, Πρόεδρος -ΣΕΠΟΑ (Σύνδεσμος Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης)
Περικλής Βενιέρης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος – Green Cola Company
Βασίλης Ζαφείρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος – Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.)
ΧρήστοςΜουρτζιόπουλος, Quality Assurance Manager – Barba Stathis S.A.
Στέλιος Δρύς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος – Foodstandard
Σπυρίδων Σ. Ρεντετάκος, Διευθυντής, Διεύθυνση Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων – ALPHA BANK
Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος – Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.)
Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος – Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.B.Ε.)
Άρης Κεφαλογιάννης, C.E.O – GAEA PRODUCTS S.A.
Δημήρης Καραβασίλης, Σύμβουλος Διεθνούς Μάρκετινγκ & Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος – DK Consultants
Γιάννης Μανδάλας, Διευθύνων Σύμβουλος – Mediterra S.A._mastihashop
Δημήτρης Παπατριανταφύλλου, Manager, Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Advisory) – PwC Ελλάδας
Παναγιώτης Τσίγκος, Διευθυντής Εργοστασίου – ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Mark Aris, Co-Owner & Co-Founder – 4 Wise Monkeys
Νίκος Πίπας, Συνιδρυτής & CEO – Yolenis
Μανώλης Γιαμνιαδάκης, Founder & CEO – Manolis Food Project
Λευτέρης Κιοσές, Υπεύθυνος Ερευνών – Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (Ι.Ε.Λ.Κ.Α.)
Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner – Focus Bari
Γιάννης Π. Τριανταφύλλου, Ιδρυτής & Διευθυντής Marketing – Το ΑΤΟΜΟ
Εκπρόσωπος – Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Χορηγοί του συνεδρίου: CONTRIBUTORS: ΑΘΗΝΑΪΚΗΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, GREEN COLA COMPANY, EΛΛΗΝΙΚΗΕΤΑΙΡΕΙΑΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, FOODSTANDARD, SUPPORTERS: GOODY’S – EVEREST, NATIONAL CAN, BIOSOLIDS, DESSERTA
Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, AGRENDA, SOFOKLEOUSIN.GR , TOXRIMA.GR, AGRONEWS.GR, ECOZEN.GR, FOODBUSINESS.GR