Αρχική Ειδήσεις Τράπεζα Πειραιώς: Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager

Τράπεζα Πειραιώς: Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Project Manager

0
Διαφήμιση

Ξεκινά νέος κύκλος των επιτυχημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων eAcademy. Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση και τις εξαιρετικές αξιολογήσεις που λαμβάνουν από τους συμμετέχοντες τα εκπαιδευτικά προγράμματα της eAcademy, ξεκινά νέος κύκλος Digital Marketing Practitioner στις 19 Οκτωβρίου και eCommerce Project Manager στις 26 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, κορυφαία στο χώρο τους, τα οποία υλοποιούνται στο πλαίσιο της eAcademy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη, με στόχο να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα.

Το DigitalMarketingPractitioner και το eCommerceProjectManager είναι τα μόνα με εισηγητές 37 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες και προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση. Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, καταξιωμένο στέλεχος του χώρου. Οι συμμετέχοντες αποκτούν τη βεβαίωση eAcademy και προετοιμάζονται για την πιστοποίηση OMCA (OnlineMarketingCertifiedAssociate), την πιο αναγνωρίσιμη διεθνή πιστοποίηση για DigitalMarketing.

Το DigitalMarketingPractitioner είναι το πλέον πρακτικό και ανταποδοτικό σε γνώσεις και δεξιότητες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το digitalmarketing. Μέσα σε 85 ώρες εκπαίδευσης αναλύονται σε βάθος η θεωρία και οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές. Η εκπαιδευτική διαδικασία ολοκληρώνεται με το FinalDigitalMarketingStrategyProject, όπου οι εκπαιδευόμενοι εφαρμόζουν στην πράξη όσα έχουν διδαχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου, εκπονώντας τη στρατηγική digitalmarketing μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα.

Το eCommerceProjectManager είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα σε 75 ώρες εκπαίδευσης, αναλύονται σε βάθος οι τεχνικές σχεδιασμού, λειτουργίας και προώθησης ενός επιτυχημένου και κερδοφόρου eshop σε B2C ή B2B τομείς. Οι συμμετέχοντες αποκτούν εξειδικευμένη γνώση και δεξιότητες για να μπορούν να δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα και ρόλο του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ με την παρακολούθηση του elearning της MarketMotive αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις digitalmarketing που χρειάζεται ένα επιτυχημένο eshop.

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας και έχει στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, στο site της Εξέλιξης.

Διαφήμιση