Αρχική Ειδήσεις Tips για να φορτίσετε το κινητό σας

Tips για να φορτίσετε το κινητό σας

0
Διαφήμιση

Βρίσκεσαι μέσα στην κίνηση, έχεις αργήσει ήδη πολύ και το κινητό σου δείχνει μπαταρία 5%. Η    μπαταρία σου δε θα τελειώνει τόσο γρήγορα και η σχέση σου με το καλώδιο του φορτιστή θα περάσει μία μικρή… κρίση.

1. Χαμήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης: Όσο πιο φωτεινή η οθόνη σου, τόσο πιο γρήγορα η μπαταρία πιάνει… κόκκινο. Προς Θεού, μη φτάσεις στο άλλο άκρο, απλά προσπάθησε να τη μειώσεις. Στόχος είναι πάντα να βλέπεις καλά και να μην επιβαρύνεις την όρασή σου.

2. Κλείσε σωστά τα apps: Κάθε φορά που χρησιμοποιείς το instagram, το whatsapp, το viber και όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές, σιγουρέψου ότι δεν έχουν μείνει σε αναμονή. Ανάλογα με το κινητό σου, φρόντισε να την κλείνεις σωστά.

3. Μείωσε τα notifications: Δε θες να χάσεις ούτε ένα διαδικτυακό νέο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το facebook πρέπει να σου χτυπάει ακόμη και τις προσκλήσεις του Candy Crush. Αρκέσου στα απαραίτητα ντιν-νταν και άσε την οθόνη σου να «ξεκουραστεί».

4. Κράτα κλειστό το Wifi: Αν το κινητό σου έχει εντολή να ψάχνει για ασύρματο δίκτυο, τότε θα ψάχνει επί 24ώρου βάσεως. Όπου, λοιπόν, γνωρίζεις ότι δε θα χρειαστείς ίντερνετ, κλείσε το… wifi.

5. Απενεργοποίησε τη δόνηση: Μπορεί να σου φαίνεται κάπως κουφό, αλλά η δόνηση επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη «ζωή» της μπαταρίας του κινητού σου. Αν, λοιπόν, δεν το έχεις αθόρυβο, τότε δεν τη χρειάζεσαι. Ο ήχος του είναι αρκετός για να καταλάβεις ότι κάποιος σε ψάχνει.

6. Πες όχι στα αυτόματα updates: Στη οθόνη του κινητού σου υπάρχουν εφαρμογές για όλες τις ανάγκες. Social media, εφαρμογές τραπεζών και παιχνίδια. Δε χρειάζεται όμως να γίνονται ενημερώσεις, χωρίς την έγκρισή σου. Κάποια στιγμή που θα είσαι σπίτι και θα έχεις ασύρματο δίκτυο, πάτα το… update.

 

Πηγή: queen

Διαφήμιση