Αρχική Ειδήσεις «Times»: Κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός η Μύκονος!

«Times»: Κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός η Μύκονος!

0
Διαφήμιση

«Κάντε στην άκρη Ίμπιζα και Σαιν-Τροπέ! Καλωσήρθατε στη Μύκονο, το δημοφιλέστερο στέκι για τους a-list ταξιδιώτες», είναι ο τίτλος του δισέλιδου ταξιδιωτικού αφιερώματος που δημοσιεύθηκε στη βρετανική εφημερίδα «Τhe Times» τον Αύγουστο για το κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, «η Μύκονος αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή για πολυταξιδεμένους και ευκατάστατους τουρίστες, επισκιάζοντας πασίγνωστους καλοκαιρινούς προορισμούς όπως το Σαιν-Τροπέ και η Ίμπιζα».

Όπως καταγράφεται στο άρθρο, ο προορισμός προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες, ενώ νέα μπουτίκ ξενοδοχεία ανοίγουν κάθε καλοκαίρι για να τους υποδεχθούν και να τους φιλοξενήσουν.

Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, οι οποίοι επισκέπτονται τακτικά το νησί, κάνουν κρατήσεις σε εστιατόρια ή σε άλλες υπηρεσίες πριν καν μπουν στο αεροπλάνο, για να διασφαλίσουν ότι θα απολαύσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία των διακοπών που προσφέρει το νησί.

Ο δημοσιογράφος των «Τhe Times» που επισκέφθηκε τη Μύκονο καταγράφει μια από τις εμπειρίες του: «Εδώ, στην παραλία της Φτελιάς, δεν υπάρχει δυνατή μουσική και δεν παίζει κανένα ρόλο τι φοράς και ποιος είσαι. Αυτό ισχύει είτε είσαι απλός επισκέπτης, είτε ο εμίρης του Κατάρ, είτε ο βραβευμένος Γάλλος ηθοποιός Gérard Lanvin, ο οποίος εδώ δίπλα μου μοιράζεται μια πίτσα με τους φίλους του».

Η επίσκεψη του δημοσιογράφου στη Μύκονο τον Αύγουστο, διοργανώθηκε από τη Marketing Greece, στο πλαίσιο φιλοξενίας των ξένων Μέσων σε ελληνικούς προορισμούς.

Περισσότερα: Κορυφαίος καλοκαιρινός προορισμός η Μύκονος, σύμφωνα με τους «Times» – Akous. Living

Διαφήμιση