Αρχική Ειδήσεις Τα ΕΛΤΑ στο 6ο Athens Bike Festival 2015

Τα ΕΛΤΑ στο 6ο Athens Bike Festival 2015

0
Διαφήμιση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμμετέχουν φέτος στη μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου, στο 6ο Athens Bike Festival 2015, που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Τροχοταχυδρομείο των ΕΛΤΑ θα βρίσκεται δίπλα στο κτίριο Innovathens μέσα στον χώρο του φεστιβάλ. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το παραδοσιακό ποδήλατο του ταχυδρόμου και να δημιουργήσουν επί τόπου το δικό τους προσωπικό γραμματόσημο.

Επιπλέον, θα μπορούν να προμηθευτούν αναμνηστικές σειρές γραμματοσήμων, συλλεκτικές κάρτες και δώρα γνωστών καλλιτεχνών, όλα εμπνευσμένα από το ποδήλατο.

Παρουσίαση Βιβλίου

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο 6ο Athens Bike Festival 2015, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα παρουσιάσουν την έκδοση ενός δίγλωσσου λευκώματος με τίτλο «Ποδήλατο-ένα χαμόγελο προς την αυριανή βιώσιμη πόλη/Cycling-pedaling your city to a sustainable future».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30 στον χώρο του Innovathens, κατά τη διάρκεια του Cyclelogistics Workshop, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΛΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό, τους συγγραφείς του λευκώματος καθηγητή Θάνο Βλαστό και Δρ. Ευθύμιο Μπακογιάννη – μέλη της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ και τον εκδότη του περιοδικού Μbike κ. Σπύρο Παπαγεωργίου.

Το τροχοταχυδρομείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων θα λειτουργεί όλες τις ώρες του φεστιβάλ:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου: 18:00-21:00

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου: 10:00-21:00

Η είσοδος στο 6ο Athens Bike Festival 2015 είναι ελεύθερη.

Διαφήμιση